somekind napisał(a):Wrocław:
12 groszy - żart?
Pozdrowienia dla chuja, który szklanka rzucił - wódę na szklanki lali?
Farbenka napisał(a):Orientujecie sie czy bilety do poznania zakupione online musza byc wydrukowane czy wystarczy pokazac na telefonie?
artek napisał(a):Pozdrowienia dla chuja, który szklanka rzucił - wódę na szklanki lali?
somekind napisał(a):artek napisał(a):Pozdrowienia dla chuja, który szklanka rzucił - wódę na szklanki lali?
Wódę to nie wiem, ale łiskacze na pewno. Cywilizowane piwo w butelkach też było.
Goomi napisał(a):Na imprezach masowych jest zakaz sprzedaży napojów w szklanych opakowaniach.
Matylda napisał(a):Goomi napisał(a):Na imprezach masowych jest zakaz sprzedaży napojów w szklanych opakowaniach.
No właśnie i czegoś tu nie rozumiem... bo przy wejściu na koncert wszyscy są sprawdzani czy nie wnoszą czegoś niebezpiecznego, a na koncercie we Wrocławiu można było kupić butelkowe piwo, co mnie zdziwiło... Ostatnio byłam na innym koncercie w A2 i znowu kontrola przy wejściu ale może ten nieprzyjemny incydent z koncertu Kult nauczył organizatora żeby nie sprzedawać nic szklanego... bynajmniej nie widziałam butelkowego piwa...
Goomi napisał(a):Na imprezach masowych jest zakaz sprzedaży napojów w szklanych opakowaniach. Dla naszego wspólnego dobra.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 128 gości