Thorgal napisał(a):TDK Kasetę powinni wydac jako singiel z 12 roznymi wersjami. To epicki utwor.
djadijos napisał(a):Brzmieniowo naprawdę fajna ta część II. Jednak nadal brakuje TDK Kaseta i kilku innych utworów.
Jedras napisał(a):djadijos napisał(a):Brzmieniowo naprawdę fajna ta część II. Jednak nadal brakuje TDK Kaseta i kilku innych utworów.
Nic się nie bój, pewnie doczekamy się jeszcze 3 i 4 części;)
donkey napisał(a):To najgorzej sprzedająca się płyta Kultu w historii.
djadijos napisał(a):donkey napisał(a):To najgorzej sprzedająca się płyta Kultu w historii.
A ty skąd to wiesz??
djadijos napisał(a):S.P. Records ma zamiar wrzucić drugą część Made in Poland na serwisy streamingowe w marcu
Nadal nic się nie nauczyli.
efiut napisał(a):Czekaj, bo źle zrozumiałem chyba. Jeśli tak, to przepraszam. Doprecyzuj - uważasz, że powinni udostępniać albumy do odsłuchu od razu po premierze, a singli nie wrzucać wcale?
Winylbox napisał(a):Odbiegając trochę od waszej dyskusji, to kupiłem tę płytę i jestem średnio zadowolony. Z wosku dochodzą szumy i trzaski, nie wiem czy tylko ja tak mam, ale jest to niepokojące. Dlatego też chciałem się zorientować, czy u was też to nie występuje. Sklep z winylami jaki mi go sprzedał to ten, nigdy nie było z nim żadnych problemów, zawsze produkty przychodziły szybko, odpowiednio zabezpieczone i o dobrej jakości, więc wykluczam problem ze strony sklepu. Dlatego też pytanie czy wasze płyty też tak mają, czy to może jakaś fabryczna usterka?
http://www.soundline.biz/KultMadeInPolandII/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 151 gości