slaw napisał(a):Pełniej z 15 lat nie słyszałem, oby parę razy zagrali nieakustycznie.
SafeMan napisał(a):W ogóle fajnie by było słyszeć więcej Salonu na koncertach
Holt_ napisał(a):Setlista w Zakopanem taka jak w Gorzowie w secie podstawowym (z zamianą kolejności "Madrytu" i "Do Ani").
Bisy - "Ty albo żadna", "Dom wschodzącego słońca" i "Wódka" z udziałem gości.
slaw napisał(a):To teraz przyszła kolej na bezczeszczenie Generała FerreiryJeden z najlpeszych ostatnimi czasy utwór na koncertach od kiedy wrócili do wolnej wersji. Mam nadzieję, że na koncertach elektrycznych nie będzie mi dane słyszeć tego w wykoniu Staszewskiego Juniora. Człowiek jakoś się już przyzwyczaił, że jak grają Patrz, to po tym można iść śmiało do kibla czy coś, a tak można być zaatakowanym z nienacka.
SafeMan napisał(a):O proszę, Pełniej się pojawiłoFajnie by było jakieś nagranie usłyszeć.
artek napisał(a):UWAGA !!!
Z przykrością informujemy, że dzisiejszy (10.03.2018) koncert Kult Akustik w Stodole, jak również jutrzejszy koncert w Centrum Spotkania Kultur w Lublinie (11.03.2018) nie odbędą się z powodu konieczności nagłej hospitalizacji jednego z członków zespołu Kult.
Zaplanowany na dziś koncert w Warszawie odbędzie się w nowym terminie - 29 kwietnia 2018 (niedziela).
Dołożymy wszelkich starań, by móc poinformować wkrótce także o nowym terminie koncertu w Lublinie.
Wszystkich posiadaczy biletów na te wydarzenia przepraszamy za zaistniałe niedogodności. Bilety zachowują ważność.
Na ten moment pozostałe koncerty w ramach trasy „Kult Akustik 2018” pozostają bez zmian.
info za FB Kult i FB Stodoła
onyx napisał(a):Trochę wstecz ustawiłam bieżący plakat w tle pulpitu....
artek napisał(a):onyx napisał(a):Trochę wstecz ustawiłam bieżący plakat w tle pulpitu....
pomyśl jaką wartość zyskują koszulki trasowe
Goomi napisał(a):artek napisał(a):onyx napisał(a):Trochę wstecz ustawiłam bieżący plakat w tle pulpitu....
pomyśl jaką wartość zyskują koszulki trasowe
podobno już sa naprasowanki z przekreślonym starym terminem i terminem nowym. do samodzielnego montażu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości