Thorgal napisał(a):W tym roku może się udać. Jurek wrócił na stanowisko prezesa fundacji. Cała Polska murem za nim.
Goomi napisał(a)::-)
Thorgal napisał(a):Trupa Kult nie ma w zwyczaju występować na iwentach o zabarwieniu politycznym.
Thorgal napisał(a):Woodstock to impreza ktora za sprawa Jurka kojarzona jest juz z jedna strona polskiej wyrwy politycznej.
kroy napisał(a):Fajnie by bylo jakby kiedys Kult zagral na Woodstocku
https://polandrockfestival.pl/aktualnosci/spelniamy-marzenia-kult-na-polandrock-2019
miki2000 napisał(a):Dla mnie, fana Kultu z trochę młodszego pokolenia, zespół tem był zawsze symbolem mega mocnego kręgosłupa moralnego. Kazik zawsze mówił iż na tej imprezie nie zagra, a w obliczu wykorzystywania w celach politycznych Arahji liczyłem na podkreślenie tego odcięcia od podziałów, pójścia "prosto". Szkoda, taki troche policzek dla wszystkich którzy widzieli w Kaziku symbol tego że da sie być kimś wielkim mimo nietykania sie tego szamba, plując i na jednych i na drugich. Niestety coś sie kończy a ludzie nie są niezmienni. Oby to wyszło tylko wszystkim na dobre, w co wątpię... Obym sie mylił
Krzysieq napisał(a):miki2000 napisał(a):Dla mnie, fana Kultu z trochę młodszego pokolenia, zespół tem był zawsze symbolem mega mocnego kręgosłupa moralnego. Kazik zawsze mówił iż na tej imprezie nie zagra, a w obliczu wykorzystywania w celach politycznych Arahji liczyłem na podkreślenie tego odcięcia od podziałów, pójścia "prosto". Szkoda, taki troche policzek dla wszystkich którzy widzieli w Kaziku symbol tego że da sie być kimś wielkim mimo nietykania sie tego szamba, plując i na jednych i na drugich. Niestety coś sie kończy a ludzie nie są niezmienni. Oby to wyszło tylko wszystkim na dobre, w co wątpię... Obym sie mylił
Czy Twój ojciec to fan Widzewa, który mieszka w Londynie i ma przydomek taki jak marka czeskiego piwa?
Thorgal napisał(a):Mam nadzieje ze nie zagraja Arahji i Polski. Owsiak pewnie i tak wyjdzie po wystepie i uzyje go w ramach kampanii anty-PiS przed jesiennymi wyborami.
Thorgal napisał(a):Mam nadzieje ze nie zagraja Arahji i Polski. Owsiak pewnie i tak wyjdzie po wystepie i uzyje go w ramach kampanii anty-PiS przed jesiennymi wyborami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 128 gości