Bulizzor napisał(a):Ze swojej strony polecam z Żabki dwa piwka browaru Kormoran - Warnijskie i Orkiszowe. PychaCena 5zł za sztukę.
Z Kormorana akurat wszystko poza Rześkim jest świetne.
Bulizzor napisał(a):Ze swojej strony polecam z Żabki dwa piwka browaru Kormoran - Warnijskie i Orkiszowe. PychaCena 5zł za sztukę.
slaw napisał(a):
Urzekło mnie to piwo ostatnio. Wszystkie dotychczasowe miodowe, które piłem (Fortuny, Trybunały itd.) się chowają. Pijąc czuje się esencję prawdziwego miodu. No, mistrzostwo. Na Śląsku ponoć dość często można je spotkać.
ido napisał(a):Polecam PERON w Łodzi tzn DOM PIWA:) tam są pyszne piwa... wiśniowe jest dobreChoć jestem z wielkopolski, to PERON wspominam doskonale, zwłaszcza iż myślałam, że jestem w nim całą noc, a byłam półtorej godziny
nie pamiętam,jak wyszłam
Jedras napisał(a):ido napisał(a):Polecam PERON w Łodzi tzn DOM PIWA:) tam są pyszne piwa... wiśniowe jest dobreChoć jestem z wielkopolski, to PERON wspominam doskonale, zwłaszcza iż myślałam, że jestem w nim całą noc, a byłam półtorej godziny
nie pamiętam,jak wyszłam
Jeśli chodzi o Łódź to polecam Bar Anna (ul. Tuwima 1). Mnóstwo regionalnych piw w rozsądnych cenach i ciekawe towarzystwo. Tak na co dzień schodzi się mnóstwo giterii, od czasu do czasu skinheadzi ale ogólnie bardzo klimatyczne miejsce:)
Ender napisał(a):A jak byś porównał do Ciechana Miodowego? Bo u mnie akurat on wygrywa w rankingu browarów miodowych, ma wg mnie właśnie najbardziej wyrazisty smak miodu. Tego, które prezentujesz nie piłem, ale może jak następnym razem zahaczę o Katowice (bo w Bydgoszczy nie widziałem), to spróbuję.
slaw napisał(a):
Urzekło mnie to piwo ostatnio. Wszystkie dotychczasowe miodowe, które piłem (Fortuny, Trybunały itd.) się chowają. Pijąc czuje się esencję prawdziwego miodu. No, mistrzostwo. Na Śląsku ponoć dość często można je spotkać.
Jedras napisał(a):Coś mi się wydaje, że w niedługim czasie Perła się zepsuje - zawsze tak jest jeśli w tv polecą reklamy browaru...Zapewne sprzedaż piwka wzrośnie a jego jakość spadnie..
oksymoron napisał(a):Ostatnio próbowałem Miłosława:
slaw napisał(a):Ostatnio miałem okazję skosztować piwa ... czosnkowego.
O, to to:
http://olsztyn.gazeta.pl/olsztyn/1,3518 ... ynek_.html
Okropność, choć barman w barze mówił, że nawet niektórym smakuje. Czekam na piwo o smaku ryby, tak akurat na piątek odpowiednie.
Carlos napisał(a):Dzisiaj delikatnie 4xŻywiec
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 97 gości