Artek Miszcz napisał(a):Grzebiąc z nudów w internetach znalazłem kilka ogłoszonych dat koncertów Kultu jako gwiazdy dni miast. Na razie wyłącznie ze Śląska i okolicy, tak jak w tamtym roku nie było w ogóle koncertów na Śląsku, tak w tym Panowie nadrabiają
1.06. - Dni Chrzanowa
8.06. - Dni Wodzisławia Śląskiego ( TAAAAAAAAAAAAAKKK!! W KOŃCU SIĘ DOCZEKAŁEM )
9.06. - Dni Sosnowca
14.06. - Dni Raciborza
Jeśli ktoś znalazłby kolejne daty proszę podawać
Thorgal napisał(a):Jak to się ma do rzekomej "neutralności politycznej" Kazika i PW i gaży z podatków m.in. katolików?
Thorgal napisał(a):Dokładnie. A jeśli jeszcze jest za prawem do noszenia broni, to w ogóle masakra...
Thorgal napisał(a):Sa znane terminy?
Krzysieq napisał(a):Artek Miszcz napisał(a):Grzebiąc z nudów w internetach znalazłem kilka ogłoszonych dat koncertów Kultu jako gwiazdy dni miast. Na razie wyłącznie ze Śląska i okolicy, tak jak w tamtym roku nie było w ogóle koncertów na Śląsku, tak w tym Panowie nadrabiają
1.06. - Dni Chrzanowa
8.06. - Dni Wodzisławia Śląskiego ( TAAAAAAAAAAAAAKKK!! W KOŃCU SIĘ DOCZEKAŁEM )
9.06. - Dni Sosnowca
14.06. - Dni Raciborza
Jeśli ktoś znalazłby kolejne daty proszę podawać
Czekamy na Dni Pierdziszewa.
Krzysieq napisał(a):No i się doczekaliśmy - Brzeg 1-03-2019
Zastanawiam się, czy by się z Torunia nie kopsnąć. Może jakiś zlot jak za starych dobrych czasów?
Artek Miszcz napisał(a):Brzeg - 1 maja gwoli ścisłości. W sumie koncert jest niezłą alternatywą dla tych, którzy chcieli jechać na wrocławską majówkę wyłącznie dla Kultu.
Co do Chrzanowa pomyliłem się - koncert odbędzie się w niedzielę, 2 czerwca
Artek Miszcz napisał(a):1.06. - Dni Chrzanowa
9.06. - Dni Sosnowca
14.06. - Dni Raciborza
Milan napisał(a):Artek Miszcz napisał(a):Brzeg - 1 maja gwoli ścisłości. W sumie koncert jest niezłą alternatywą dla tych, którzy chcieli jechać na wrocławską majówkę wyłącznie dla Kultu.
Co do Chrzanowa pomyliłem się - koncert odbędzie się w niedzielę, 2 czerwca
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 157 gości