artek napisał(a):nie zaklinaj rzeczywistości, plizzzz
Thorgal napisał(a):Ale co da zwycięstwo?
Nie sądzę, że drugi raz zagrają na Woodstocku po tym politykierstwie w tym roku.
djadijos napisał(a):Thorgal napisał(a):Ale co da zwycięstwo?
Nie sądzę, że drugi raz zagrają na Woodstocku po tym politykierstwie w tym roku.
A właśnie mogliby zagrać. Jako laureat Złotego Bączka zagrali by jako ostatni przed zakończeniem i tym samym koncert mógłby trwać 2,5h. Oczywiście po przeciągnięciu trochę czasowo.
Thorgal napisał(a):Ale co da zwycięstwo?
Milan napisał(a):Może niech i oficjalny fb Kultu zamieści info o głosowaniu. Bo nieco wstyd przegrywać z Majką Jeżowska ponad 2 tyś głosami Nie mówiąc już o Kwiecie Jabłoni i Agnieszce Chylińskiej.
Jaaasiek napisał(a):Milan napisał(a):Może niech i oficjalny fb Kultu zamieści info o głosowaniu. Bo nieco wstyd przegrywać z Majką Jeżowska ponad 2 tyś głosami Nie mówiąc już o Kwiecie Jabłoni i Agnieszce Chylińskiej.
Dlaczego wstyd? Majka Jeżowska dała genialny koncert, podczas którego wszyscy fantastycznie się bawili. Chylińska nie moje klimaty, ale koncert oparty głównie o hity O.N.A. i początki jej solowej kariery to była naprawdę petarda. Kult zagrał świetny koncert aczkolwiek nie oszukujmy się - w Woodstocku chodzi najbardziej o ZABAWĘ, a Kazik & co. jak zwykle mają wysoko postawioną poprzeczkę refleksyjną. Ktokolwiek by z tej trójki nie wygrał to wygrana będzie na pewno zasłużona.
jarekg napisał(a):Nie mogę się pod tym nie podpisać. Na DVD z koncertem Majki czekam mniej więcej tak samo jak na DVD z Kultem. Fajny to był koncert. Na Chylińskiej nie byłem. Kwiat Jabłoni widziałem na DVD i momentami była niezła impreza. Poza tym wokalistka jest przepiękna.
Jedras napisał(a):Przecież woodstocku w tym roku nie będzie.
Temat do zamknięcia:p
Jaaasiek napisał(a):Jedras napisał(a):Przecież woodstocku w tym roku nie będzie.
Temat do zamknięcia:p
Ta, taki jesteś pewien?
To powiem tylko, żeby się nikt nie zdziwił, jak się odbędzie.
Jaaasiek napisał(a):Milan napisał(a):Może niech i oficjalny fb Kultu zamieści info o głosowaniu. Bo nieco wstyd przegrywać z Majką Jeżowska ponad 2 tyś głosami Nie mówiąc już o Kwiecie Jabłoni i Agnieszce Chylińskiej.
Dlaczego wstyd?
djadijos napisał(a):Kochani, kończy się powoli pierwszy etap głosowania. Glosujcie na Kult!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 110 gości