kolend napisał(a):Po filmie mam wrażenie, że Janek to taka trochę pierdoła. Kiedyś jeździł dla funu na koncerty, teraz to jego praca, jest technicznym, opowiada jak to super... I w następnym ujęciu Kazik go musi szukać przed koncertem, bo ten sobie poszedł na fajkę. Pracownik po byku...
zabbek napisał(a):Film taki sobie neutralny. Szkoda, że nic nie było na temat historii zespołu i o jego byłych członkach umarłych lub żywych. Takie trochę "Z kamerą wśród zwierząt" pokazane jak mniej więcej żyją i co robią obecni członkowie. Oglądało się przyjemnie choć jak dla mnie motyw Didiego za bardzo rozciągnięty. No ale taka była widocznie wizja artysty i taka potrzeba przedstawienia tak a nie inaczej. Z drugiej strony jakby mieli nakręcić film na motywach książki KULT białą księga to by musiał być serial na 3 sezony
Milan napisał(a):Film pozytywnie zaskoczył mnie , szybko przeleciało, nie nudził , momentami śmieszył wzruszał. Duży plus to Polska z PolAndRock na dużym ekranie robi MEGA wrażenie. Gdzie info że ma być na DVD ?
zabbek napisał(a): Szkoda, że nic nie było na temat historii zespołu i o jego byłych członkach umarłych lub żywych.(...)
djadijos napisał(a):Premiera DVD 20 marzec. VOD itp dużo później.
onyx napisał(a):djadijos napisał(a):Premiera DVD 20 marzec. VOD itp dużo później.
Cierpliwie oczekiwanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 132 gości