artek napisał(a):14 dzień sprawy idą źle, 14 dzień postępują zmiany w głowie
ido napisał(a):...będzie dobrze....
ido napisał(a):spotykam na swojej drodze schizofreników, zaburzonych psychicznie, niepełnosprawnych i innych patologii...
Krzysieq napisał(a):Jen napisał(a):A ja tu kiedyś znalazłam strasznie nienormalnego nie męża.
Ja natomiast znalazłem tu całkiem nienormalną nie-żonę i dobrze mi z Nią.
Jen napisał(a):ido napisał(a):spotykam na swojej drodze schizofreników, zaburzonych psychicznie, niepełnosprawnych i innych patologii...
Stawianie niepełnosprawności obok schizofreników i innych patologii imho jest dużym błędem i jestem pewna, że znajdzie się tutaj wiele osób, które się ze mną zgodzą. Jeśli to dla Ciebie jedno i to samo, to ja nie mam więcej pytań, choć liczę, że to jedynie niefortunne sformułowanie.
Jen napisał(a):ido napisał(a):spotykam na swojej drodze schizofreników, zaburzonych psychicznie, niepełnosprawnych i innych patologii...
Stawianie niepełnosprawności obok schizofreników i innych patologii imho jest dużym błędem i jestem pewna, że znajdzie się tutaj wiele osób, które się ze mną zgodzą. Jeśli to dla Ciebie jedno i to samo, to ja nie mam więcej pytań, choć liczę, że to jedynie niefortunne sformułowanie.
uve napisał(a):kroy napisał(a):Nie chce mi się pisać tej pracy magisterskiej, kurwa.....
Najgorzej jest zacząć, potem jak się już ruszy jakoś to wszystko się zazębia i lecą strony, podrozdziały, rozdziały
uve napisał(a):uve napisał(a):kroy napisał(a):Nie chce mi się pisać tej pracy magisterskiej, kurwa.....
Najgorzej jest zacząć, potem jak się już ruszy jakoś to wszystko się zazębia i lecą strony, podrozdziały, rozdziały
Cofam moje słowa sprzed miesiąca i dołączam się do kroya
Też mi się nie chce pisać magisterki mimo, że mi zostało już ok. 5 stron
kroy napisał(a):Oksy, w koncu ktoś ma jakiś poważny problem
oksymoron napisał(a):kroy napisał(a):Oksy, w koncu ktoś ma jakiś poważny problem
Chyba faktycznie poważny. Właśnie znalazłem w folderze ze spamem wiadomość "Sprawdź czy jesteś alkoholikiem!"...
Z innej beczki: coś mnie pobolewa z prawej strony, jakby wątroba. Hmm, zaraz zaraz....
oksymoron napisał(a):Mogłem kupić więcej piwa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 41 gości