juniorka. napisał(a):"Możemy przekraczać swoje granice dużo dalej, niż pozwala nam na to nasza wyobraźnia".
https://www.youtube.com/watch?v=f_ZfwJEfmeM&t=3s
onyx napisał(a):Mało pozytywne parodiować Kaliber 44, ale audycja Jarka Ważnego w Halo radio od rana bardzo apsorbujaca.
Dąbek napisał(a):onyx napisał(a):Mało pozytywne parodiować Kaliber 44, ale audycja Jarka Ważnego w Halo radio od rana bardzo apsorbujaca.
Środowe poranki z Jarkiem Ważnym bardzo pozytywne. Do tego ciekawa telefoniczna rozmowa z Tomkiem Organkiem w trzeciej godzinie audycji.
kroy napisał(a):Nie ma co więcej słuchać tego politycznego radia.
Są rzeczy ktore powinny być apolityczne niezależnie od sytuacji. 3 wiele lat taka byla - juz nie jest.
Na pohybel sk......
Bullet napisał(a):W dniu wczorajszym dowiedziałem się, że zdałem na ostatni semestr studiów! A i zdrowie pomału wraca. Cieszy mnie to niezmiernie...
No i w ogóle nie sądziłem, że tak prędko napiszę cokolwiek w tymże wątku. Więc tym bardziej mi miło
Pozdr.
onyx napisał(a):Bullet napisał(a):W dniu wczorajszym dowiedziałem się, że zdałem na ostatni semestr studiów! A i zdrowie pomału wraca. Cieszy mnie to niezmiernie...
No i w ogóle nie sądziłem, że tak prędko napiszę cokolwiek w tymże wątku. Więc tym bardziej mi miło
Pozdr.
Nowe cd świetlików osobiście przyniesione z Poczty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 102 gości