artek napisał(a):Milan napisał(a):jarekg napisał(a):Rany, co się dzieje w tym zespole?!
Kasa ?a raczej jej brak ??
Niby w ten sposób, odchodząc, napełniają portfele?
Nie wiadomo czy przez najbliższe miesiące Kult będzie zarabiał.
artek napisał(a):Milan napisał(a):jarekg napisał(a):Rany, co się dzieje w tym zespole?!
Kasa ?a raczej jej brak ??
Niby w ten sposób, odchodząc, napełniają portfele?
japoprostu napisał(a):Sorry Panie i Panowie!
Słucham Kultu od początku. Po odejściu Banana, pozostało (muzycznie) tylko pół-Kultu. Teraz bez Grudy, nawet nie ćwierć. Jeżeli jeszcze ktoś odejdzie z najstarszego składu, proponuję zmianę nazwy. Bo brzmieniowo nie będzie to nic już miało wspólnego z Kultem.
japoprostu napisał(a): I wtedy Panu Jabłońskiemu dziękujemy też.
artek napisał(a):https://www.youtube.com/watch?v=jCrwokezZ_Y#action=share
japoprostu napisał(a):Ja po prostu "podziwiam" z jaką łatwością Fani i Fanatycy (ale chyba Kazika, a nie Kultu) akceptują takie zmiany. W końcu najlepsze płyty (subiektywny ranking) powstały z udziałem Grudy (i Banana).
artek napisał(a):japoprostu napisał(a):Ja po prostu "podziwiam" z jaką łatwością Fani i Fanatycy (ale chyba Kazika, a nie Kultu) akceptują takie zmiany. W końcu najlepsze płyty (subiektywny ranking) powstały z udziałem Grudy (i Banana).
to co teraz?
nic już nie powstanie?
powstanie gorsze? bo Banan, Gruda, Glazo?
a jak odszedł Wietecha, za czasów którego powstały sztandarowe kawałki, to później była dziura jak po bombie pandemicznej?
japoprostu napisał(a):Ja po prostu "podziwiam" z jaką łatwością Fani i Fanatycy (ale chyba Kazika, a nie Kultu) akceptują takie zmiany. W końcu najlepsze płyty (subiektywny ranking) powstały z udziałem Grudy (i Banana).
onyx napisał(a):Nie tylko Pewu wtedy o bo i Syn Stanisława
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 148 gości