juniorka. napisał(a):Vladimir Fedorowski "Tajemnica Kremla".
Autor Stasiuk Andrzej poszedł w obieg bo dobra książka.
matt.G napisał(a):Krzysieq napisał(a):Ostatnio wpadło mi w ręce 'Spowiadałem się grobowi' pana Andrzeja Zielińskiego, z domu 'Słowik'.
a nie przypadkiem "Skarżyłem się grobowi" ? : ) Też czytałem to kilka dobrych lat temu.
matt.G napisał(a):Krzysieq napisał(a):Ostatnio wpadło mi w ręce 'Spowiadałem się grobowi' pana Andrzeja Zielińskiego, z domu 'Słowik'.
a nie przypadkiem "Skarżyłem się grobowi" ? : ) Też czytałem to kilka dobrych lat temu.
LuckyLuck napisał(a):Dzień dobry,
Piszę pracę na temat twórczości Kazika Staszewskiego. Pilnie poszukuję książki Marcina Dysia "Oczami rockmana". Wypożyczę, kupię, wymienię.
Niestety książka jest nie do zdobycia w powszechnym obiegu dlatego zwracam się w tej trudnej sytuacji i proszę o pomoc.
Z góry dziękuję
juniorka. napisał(a):onyx napisał(a):Juniorka nie bądź aż tak skromna,jestem w temacie i czytasz o wiele więcej
A i owszem, zagłębiam się w lektury.
arielg napisał(a):Sławomir Rawicz - Długi marsz rewelacyjnie się czyta;)
Grzesiek napisał(a):Nie czytałem ale dziś się natknąłem na: "Co czytali kiedy byli mali?"
https://zapiskinamarginesie.pl/2018/05/ ... byli-mali/
monia33 napisał(a):nie ktore czytalam nie które nie , chętnie sięgne i przeczytam propozycje , ciekawi mi także ta ksiażka "Jestem zajebisty, bo jestem Grabażem." musze ją przeczytać !
sumkinda napisał(a):"Bandyci z AK" super się czyta...
lia_nailo napisał(a):Axel Brauns "Barwne cienie i nietoperze. Życie w autystycznym świecie".
juniorka. napisał(a):Teraz czytam "Nie ma jednej Rosji" autorstwa Barbary Włodarczyk. Moim zdaniem jest to bardzo ciekawa książka.
W kolejce natomiast czeka "Oczami radzieckiej zabawki."
wicprze napisał(a):Przeglądałam pobieżnie cały wątek i nie nadknęłam się na nic na temat w sumie świeżutkiej perełki czyli autobiografii Kazika w postaci wywiadu rzeki " Idę tam gdzie idę", czytaliście? Jakie wrażenia?
tomekT.T napisał(a):Magdalena Grochowska:,,W czasach szaleństwa. Hertz, Fiłosofow, Stempowski, Moltke". Warto.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 85 gości