Grabaż tworzy bardziej jakiś polityczny manifest popierający jedną ze stron. Myślę, że artysta rockowy powinien bardziej zająć się nutami, a mniej polityką, bo to z historii wiemy, że polityka artystom nie służy.
Jaaasiek napisał(a):Po sobotnim Zabrzu mogę potwierdzić, że nowe kawałki żrą aż miło na koncertach. Grabaż wyluzowany, na tym ostatnim koncercie z trasy, jak nigdy dotąd, uśmiechał się prawie non stop. Oby tak jeszcze dawali radę przez 10-15 lat
Pakulsky napisał(a):Bałem się tej płyty.
Okazało się, że niepotrzebnie.
Jest dobra. Pidżamowa!
jarekg napisał(a):Świetny koncert w Łodzi. Nowe utwory wspaniale brzmią na żywo. "Sprzedawcą jutra" powinni kończyć koncerty.
jarekg napisał(a):Ostatecznie mogę się zgodzić
jarekg napisał(a):Świetny koncert w Łodzi. Nowe utwory wspaniale brzmią na żywo. "Sprzedawcą jutra" powinni kończyć koncerty.
Jaaasiek napisał(a):Jak dla mnie to rządzi "Nie kukizuj miła" i "Suicide" Płytka odpakowana i z każdym odsłuchem lepiej.
Dąbek napisał(a):Październikowe koncerty w warszawskim Palladium przeniesione na grudzień.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 149 gości