djadijos napisał(a):Oficjalnie mamy platynę.
kastapianistow napisał(a):[i][i]- nietuzinkowa setlista z jakimś smaczkami - koncert wypada blado. Mieliśmy przegląd całych 35 lat, dużo hitów, ale nie było perełek na miarę odświeżonej "Kasty[/i][/i]
No nie było.
To wydawnictwo dla mas.
Nieomal tzw. set festynowy.
A tyle stareńkich koncertów można by wydać ku pełnej archiwizacji i dokumentacji czasów wspaniałych.
Pozdrawiam.
Krzysztof/KastaPianistów
djadijos napisał(a):Dzięki AI i kilku programom udało mi się dokonać profesjonalnego upscallingu do 1080p z wersji DVD. Jak to wygląda obłędnie. A co dopiero na Blu-ray z oryginalnego źródła w HD...
Oczywiście czas renderu 20h przy NVIDIA GeForce GT 1060 6GB podkręconej, że aż mogłem chatę nią dogrzewać, ale warto.
djadijos napisał(a):Dlatego trzeba naciskać na SP Records w celu wydania Blu-ray.
Pleban napisał(a):djadijos napisał(a):Dzięki AI i kilku programom udało mi się dokonać profesjonalnego upscallingu do 1080p z wersji DVD. Jak to wygląda obłędnie. A co dopiero na Blu-ray z oryginalnego źródła w HD...
Oczywiście czas renderu 20h przy NVIDIA GeForce GT 1060 6GB podkręconej, że aż mogłem chatę nią dogrzewać, ale warto.djadijos napisał(a):Dlatego trzeba naciskać na SP Records w celu wydania Blu-ray.
Jako meloman, w obawie przed niebezpieczeństwem przewyższenia walorów dźwiękowych przez wizualne - dziękuję, postoję. Poza tym nie znam.angielskiego i chatę bym musiał od pożaru ubezpieczyć.
marman napisał(a):Marcowy napisał(a):marman napisał(a):Dla mnie numer jeden jeśli chodzi o koncerty to "25 lecie Kultu w Trójce", bardzo często do niego wracam
Pełna zgoda A można to gdzieś zobaczyć / odsłuchać? Numerem dwa był według mnie pierwszy koncert "Unplugged".
Wideo z tego co pamiętam nie było lub też nie ujrzała światła dziennego. Ja mam tylko wersję audio. Daj znać, to Ci "pożyczę"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości