Reprezentacja 2012

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

Re: Reprezentacja 2012

Postprzez zgrzyt » 17 paź 2012, o 09:29

takie rzeczy tylko w grajdole... :)
Proponuję powołać komisję śledczą do zbadania tej sprawy... choć znając życie to pewnie i tak wina ThuSSka, no i rzecz jasna Laty :)
a swoją drogą to mamy wątek wielka wojna na kwasiarskie dowcipy 2 :)
"Poproszę dwa piwa. Albo nawet trzy."

Postprzez fakszirak » 17 paź 2012, o 09:32

niedoczytałem wątku : )

slaw napisał(a):Cytat za stroną NCS:
http://www.stadionnarodowy.org.pl/aktua ... rum-sportu
"Narodowe Centrum Sportu informuje, że zgodnie z informacją od organizatora meczu Polska - Anglia, Polskiego Związku Piłki Nożnej, żadna ze stron spotkania nie chciała grać przy zamkniętym dachu. Na zasunięcie dachu muszą zgodzić się delegat meczu, obserwatorzy i drużyny. Żadna ze stron nie chciała jednak takiego rozwiązania."

poznałem, dziękuję.
(ps - czemu wychodząc i wchodząc do wątku nie mogę edytować posta?)
(obrazek z gmochem - miazga : )
fanem muzyki jestem..

Postprzez Mr Mojo Risin » 17 paź 2012, o 11:45

slaw napisał(a):Cytat za stroną NCS:
http://www.stadionnarodowy.org.pl/aktua ... rum-sportu
"Narodowe Centrum Sportu informuje, że zgodnie z informacją od organizatora meczu Polska - Anglia, Polskiego Związku Piłki Nożnej, żadna ze stron spotkania nie chciała grać przy zamkniętym dachu. Na zasunięcie dachu muszą zgodzić się delegat meczu, obserwatorzy i drużyny. Żadna ze stron nie chciała jednak takiego rozwiązania."

Myślę, że gówno prawda. Nie wierzę, że nie można się było dogadać z tymi delegatami czy obserwatorami. Pewnie można, ale trzeba:
a/umieć dobrać argumenty,
b/znać język angielski,
c/ być trzeźwym, albo przynajmniej tylko lekko najebanym w trakcie rozmowy.
Jeśli się nie ma łącznie tych trzech atutów i tylko przytakuje wszystkim z głupim uśmiechem to w połączeniu z chujową "murawą" i przeciwsłonecznym dachem ma się kaca i kompromitację.
Gdyby wczoraj rano ktoś powiedział, że jeden z meczów- Polska-Anglia w Warszawie lub Brazylia-Japonia we Wrocławiu nie odbędzie się z powodu deszczu to stawiałbym na ten drugi. Bo we Wrocławiu lało całą noc i w dzień meczu, nie ma dachu i murawa nie powinna być przecież dużo lepsza niż w stolicy.
Cała Polska w cieniu Śląska

Postprzez Grzeni » 17 paź 2012, o 11:51

...:) Do tej pory nie moge wyjsc z podziwu co wczoraj zrobil sędzia...- o godzinie 21 na oczach milionow ludzi, na stadionie, przed telewizorami, rzuca pilką o murawe aby sprawdzic jej stan...mija okolo 30 min, podczas gdy ciagle pada deszcz i znow rzuca pilka o murawe......myslal inteligent, ze jak bedzie chwile dluzej napierdalac zabami, to wtedy stan murawy sie poprawi:)
Party!

Postprzez kolend » 17 paź 2012, o 11:55

pewnie przepis jest przepis, ma sprawdzać, to sprawdzał

Postprzez fakszirak » 17 paź 2012, o 11:56

Grzeni napisał(a):...:) Do tej pory nie moge wyjsc z podziwu co wczoraj zrobil sędzia...- o godzinie 21 na oczach milionow ludzi, na stadionie, przed telewizorami, rzuca pilką o murawe aby sprawdzic jej stan...mija okolo 30 min, podczas gdy ciagle pada deszcz i znow rzuca pilka o murawe......myslal inteligent, ze jak bedzie chwile dluzej napierdalac zabami, to wtedy stan murawy sie poprawi:)

chyba czytamy te same wiadomści : )
fanem muzyki jestem..

Postprzez redhead » 17 paź 2012, o 13:04

http://www.youtube.com/watch?v=jheVF8q9p2Q
szacuneczek Panowie !!! :lol:
00:42 miażdży po prostu

jak dobrze że nie jestem fanem gały ......ufffff
"Taka jest moja koncepcja, tak ja to widzę"

Postprzez Buli » 17 paź 2012, o 13:11

redhead napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=jheVF8q9p2Q
szacuneczek Panowie !!! :lol:
00:42 miażdży po prostu

jak dobrze że nie jestem fanem gały ......ufffff

Panowie stewardzi słabo biegają.
ja naprawdę mam szacunek do siebie ...... Goomi _ Tomasz Gomółka, Kraków, Nowa Huta

Postprzez Grzeni » 17 paź 2012, o 13:23

Jedno jest pewne - swiat sie z nas smieje
Party!

Postprzez uve » 17 paź 2012, o 14:23

Grzeni napisał(a):Jedno jest pewne - swiat sie z nas smieje

Ostatnio jest to dosyć powszechne...

Postprzez marman » 17 paź 2012, o 14:44

mamy teraz jedno wyjście - musimy wygrać, wówczas każdy będzie szczęśliwy.
jeśli przegramy - będą mieli na co zrzucić winę.
jeśli będzie remis ??? to nie wiem.

Postprzez pani_irenka » 17 paź 2012, o 18:08

nieoceniony Wayne zrobił psikusa naszej reprezentacji i od niechcenia celnie strzelił. Nasi to jakoś dziwnie grają, kopią piłkę jak najdalej od bramki :| dalej nie oglądam, bo szkoda czasu na te peezdy.

Postprzez Granik » 17 paź 2012, o 18:23

1:1 :)

Jestem w szoku, wyjątkowo dobrze nasi grają :)

Postprzez artek » 17 paź 2012, o 18:40

no dają radę chłopaki, żeby choć do końca tak wytrzymali

Postprzez kolend » 17 paź 2012, o 18:56

- słabe spotkanie w wolnym tempie
- teraz się wielce rajcuje Szpaku, jacy to lepsi byliśmy, szkoda tylko, że dobrych sytuacji nie było, bo podnieca się potencjalnymi szansami tylko... ogólnie pierdolił strasznie, a nie mam niestety polsatu sport... a w 73cim, tak jak w 73, w 73cim i tak w kółko no i ta akcja co miał przygotowany tekst, że uciekł jak Lubański, ale zanim skończył tekst już było po akcji... z tą ręką też się nakrzyczał nakrzyczał, do momentu kiedy pokazali powtórkę :/
- Piszczka to nam chyba podmieniają przed przyjazdem na kadrę - to jest najepszy prawy obrońca bundesligi?!
- Krychowiak i Polański to półka wyżej niż Borysiuk
- Wszołek jeszcze trochę wody upłynie
- Obraniak - hamulcowy, kółeczka, nawet w meczu granym w tak wolnym tempie koleś odstawał, ale kim go zastąpić? Mierzejewskim nie grającym wcale w klubie i w takiej formie jak widać?
- a Robert Manchester Lewandowski jakby z wielką łachą grał... do tego nie ma Błaszczykowskiego - to nie będę podawał...
- podziękowania dla ichniego bramkarza, oddał co im dał Woźniak kiedyś na Wembley

Postprzez qbekpro » 17 paź 2012, o 19:25

kolend napisał(a):- słabe spotkanie w wolnym tempie
- teraz się wielce rajcuje Szpaku, jacy to lepsi byliśmy, szkoda tylko, że dobrych sytuacji nie było, bo podnieca się potencjalnymi szansami tylko... ogólnie pierdolił strasznie, a nie mam niestety polsatu sport... a w 73cim, tak jak w 73, w 73cim i tak w kółko no i ta akcja co miał przygotowany tekst, że uciekł jak Lubański, ale zanim skończył tekst już było po akcji... z tą ręką też się nakrzyczał nakrzyczał, do momentu kiedy pokazali powtórkę :/
- Piszczka to nam chyba podmieniają przed przyjazdem na kadrę - to jest najepszy prawy obrońca bundesligi?!
- Obraniak - hamulcowy, kółeczka, nawet w meczu granym w tak wolnym tempie koleś odstawał, ale kim go zastąpić? Mierzejewskim nie grającym wcale w klubie i w takiej formie jak widać?
- a Robert Manchester Lewandowski jakby z wielką łachą grał... do tego nie ma Błaszczykowskiego - to nie będę podawał...
- podziękowania dla ichniego bramkarza, oddał co im dał Woźniak kiedyś na Wembley

Pierdolisz Pan. Chyba, że inny mecz oglądałeś. Jedynymi, których bym pogonił to Wawrzyniak i Lewandowski - tu się z Tobą zgodzę. Reszta na plus.

Postprzez kolodent » 17 paź 2012, o 19:46

uve napisał(a):
Grzeni napisał(a):Jedno jest pewne - swiat sie z nas smieje

Ostatnio jest to dosyć powszechne...

iiii .... NIC SIE NIE STAŁO, POLACY, NIC SIE NIE STAŁO... :lol: :lol: :lol:
im lepiej poznaję ludzi tym bardziej kocham zwierzęta

Postprzez Nikos » 17 paź 2012, o 19:55

Tytoń - pewniak. Próbuje za każdym razem jakieś błędów się dopatrzeć poza grzywką i nie daję rady.
W obronie było mniej ciepło niż zwykle.
Piszczek co prawda nadal średnio ale Glik zagrał za dwóch ;-)
Wszołek jednak mnie zaskoczył i nie da się go ani jakoś mocno pochwalić ani zganić. Raczej bez błysku, trochę raził powolnością. Ławka może być.
Krychowiak zagrał kiepsko. Brakowało mu szybkości co nadrabiał trochę walecznością ale takie podania pomocnikowi nie uchodzą.
Grosicki jak dla mnie pozytywnie. I chciałbym żeby został na dłużej.
Lewandowskiemu brakowało szybkości a utrzymywanie piłki które mu wychodziło było bezproduktywne wobec gry Obraniaka.
Hamowanie akcji, złe podania, złe strzały. Zniszczył mnie jak wyprowadzał akcję ze środka boiska i jego pomysłem było podanie do Lewandowskiego który stał 2 metry od niego. Do tej gry Lewandowski nie pasował, był za wolny, albo powinien grać ktoś inny zamiast Lewandowskiego albo szybki zawodnik do strzelania bramek zamiast Obraniaka.
Obstawiałbym to drugie bo jednak Lewandowski coś pokazał, Obraniak nic.
I niech mi nikt nie wmawia że poza Obraniakiem nikt nie jest w stanie wrzucić piłki w pole karne bo to żałosne.

Swoją drogą kibice uznali że Lewandowski i Obraniak byli najlepsi w naszym zespole, wow...

Postprzez kolend » 17 paź 2012, o 20:34

qbekpro napisał(a):
kolend napisał(a):- słabe spotkanie w wolnym tempie

Pierdolisz Pan. Chyba, że inny mecz oglądałeś. Jedynymi, których bym pogonił to Wawrzyniak i Lewandowski - tu się z Tobą zgodzę. Reszta na plus.

- Wawrzyniaka nie wymieniałem, ale wiadomo jaki jest, tylko, żę nie bardzo da sie wymienić nazwisjko przyzwoitego lewego obrońcy
- lubię takich ekspertów jak Ty... ok, podobało Ci się, widziałem dobry poziom - super, tylko niedługo będziesz miał niespodziankę, jak w kolejnym meczu bramkarz nie da dupy, a my tak jak w tym nie stworzymy praktycznie sytuacji w której bramkarz będzie musiał poważnie interweniować (strzał Obraniaka w środek i chyba w poprzeczkę), z resztą sam obraniak jest dramatycznie słaby jak na tą pozycję, może niech go przestawią na skrzydło czy coś, bo tu się nie nadaje, zahamuje każdą akcję, z resztą wystarczy posłuchać konkretniejszych ekspertów niż Szpak (Boniek itd) którzy się wypowiadają na temat jego gry
- punkt cieszy, Anglicy tylko chwilami dali radę włączyć wyższy bieg, ale to już ich problem
- no i Grosicki, trzeba mu dawać szansę, bo z tej jego szybkości coś w końcu wyjdzie

Postprzez Jedras » 17 paź 2012, o 20:38

kolend napisał(a):- teraz się wielce rajcuje Szpaku, jacy to lepsi byliśmy, szkoda tylko, że dobrych sytuacji nie było, bo podnieca się potencjalnymi szansami tylko... ogólnie pierdolił strasznie, a nie mam niestety polsatu sport... a w 73cim, tak jak w 73, w 73cim i tak w kółko no i ta akcja co miał przygotowany tekst, że uciekł jak Lubański, ale zanim skończył tekst już było po akcji... z tą ręką też się nakrzyczał nakrzyczał, do momentu kiedy pokazali powtórkę :/

Szpaku to się zawsze rajcował ale teraz to rajcowanie osiągnęło absurdalny poziom. Tego człowieka nie da się już słuchać. Ilekroć oglądam mecz z jego komentarzem to mam wrażenie, że widzimy dwa różne mecze.

Postprzez Jaaasiek » 17 paź 2012, o 22:09

Wybacz kolend, ale pieprzysz bzdury. Na tle Anglii to dzisiaj zaprezentowaliśmy się naprawdę nieźle. Wiadomo, że jest w chuj mankamentów w grze, ale stwierdzenie, że było to "słabe spotkanie" ubawiło mnie niczym demotywatory po odwołaniu wczoraj meczu. Porywające może ono nie było, ale słabe na pewno też nie.
Obrazek

Postprzez lothian » 17 paź 2012, o 22:20

Czytam te wasze komentarze plus i minus..., panowie i "panie", czy nikt nie zauważył, że IM się chciało !
Może to jeszcze nie jest DRUŻYNA, ale za Smudy to Oni udawali, że grają.
Remis z angolami to nie wstyd, dajmy szansę Fornalikowi i tej DRUŻYNIE - zwyczajnie dajmy IM szansę !

Postprzez kolend » 17 paź 2012, o 22:57

A czy ja napisałem, że wyglądaliśmy na tle Anglii źle? Wypadliśmy całkiem dobrze, ale to raczej powinno spowodować ból głowy u Anglików, niż u nas hurraoptymizm. Ile stworzyliśmy sytuacji, po których bramkarz ratował Anglików przed utratą gola? Fajnie, cieszę się, że jest punkt, ale nie przeszkadza mi to widzieć bardziej całościowego obrazu.

Postprzez I.W.O. » 17 paź 2012, o 23:14

kolend napisał(a):A czy ja napisałem, że wyglądaliśmy na tle Anglii źle? Wypadliśmy całkiem dobrze, ale to raczej powinno spowodować ból głowy u Anglików

Kompleksy, kompleksy, polskie kompleksy...

Postprzez kolend » 18 paź 2012, o 07:48

I.W.O. napisał(a):
kolend napisał(a):A czy ja napisałem, że wyglądaliśmy na tle Anglii źle? Wypadliśmy całkiem dobrze, ale to raczej powinno spowodować ból głowy u Anglików

Kompleksy, kompleksy, polskie kompleksy...

głupota, głupota, polska głupota...

mając takich zawodników i grając tak słabo - Anglicy powinni mieć ból głowy, tyle miałem na myśli.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FORUM