Proponuję powołać komisję śledczą do zbadania tej sprawy... choć znając życie to pewnie i tak wina ThuSSka, no i rzecz jasna Laty

a swoją drogą to mamy wątek wielka wojna na kwasiarskie dowcipy 2

slaw napisał(a):Cytat za stroną NCS:
http://www.stadionnarodowy.org.pl/aktua ... rum-sportu
"Narodowe Centrum Sportu informuje, że zgodnie z informacją od organizatora meczu Polska - Anglia, Polskiego Związku Piłki Nożnej, żadna ze stron spotkania nie chciała grać przy zamkniętym dachu. Na zasunięcie dachu muszą zgodzić się delegat meczu, obserwatorzy i drużyny. Żadna ze stron nie chciała jednak takiego rozwiązania."
slaw napisał(a):Cytat za stroną NCS:
http://www.stadionnarodowy.org.pl/aktua ... rum-sportu
"Narodowe Centrum Sportu informuje, że zgodnie z informacją od organizatora meczu Polska - Anglia, Polskiego Związku Piłki Nożnej, żadna ze stron spotkania nie chciała grać przy zamkniętym dachu. Na zasunięcie dachu muszą zgodzić się delegat meczu, obserwatorzy i drużyny. Żadna ze stron nie chciała jednak takiego rozwiązania."
Grzeni napisał(a):...Do tej pory nie moge wyjsc z podziwu co wczoraj zrobil sędzia...- o godzinie 21 na oczach milionow ludzi, na stadionie, przed telewizorami, rzuca pilką o murawe aby sprawdzic jej stan...mija okolo 30 min, podczas gdy ciagle pada deszcz i znow rzuca pilka o murawe......myslal inteligent, ze jak bedzie chwile dluzej napierdalac zabami, to wtedy stan murawy sie poprawi:)
redhead napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=jheVF8q9p2Q
szacuneczek Panowie !!!![]()
00:42 miażdży po prostu
jak dobrze że nie jestem fanem gały ......ufffff
Grzeni napisał(a):Jedno jest pewne - swiat sie z nas smieje
kolend napisał(a):- słabe spotkanie w wolnym tempie
- teraz się wielce rajcuje Szpaku, jacy to lepsi byliśmy, szkoda tylko, że dobrych sytuacji nie było, bo podnieca się potencjalnymi szansami tylko... ogólnie pierdolił strasznie, a nie mam niestety polsatu sport... a w 73cim, tak jak w 73, w 73cim i tak w kółko no i ta akcja co miał przygotowany tekst, że uciekł jak Lubański, ale zanim skończył tekst już było po akcji... z tą ręką też się nakrzyczał nakrzyczał, do momentu kiedy pokazali powtórkę :/
- Piszczka to nam chyba podmieniają przed przyjazdem na kadrę - to jest najepszy prawy obrońca bundesligi?!
- Krychowiak i Polański to półka wyżej niż Borysiuk
- Wszołek jeszcze trochę wody upłynie
- Obraniak - hamulcowy, kółeczka, nawet w meczu granym w tak wolnym tempie koleś odstawał, ale kim go zastąpić? Mierzejewskim nie grającym wcale w klubie i w takiej formie jak widać?
- a Robert Manchester Lewandowski jakby z wielką łachą grał... do tego nie ma Błaszczykowskiego - to nie będę podawał...
- podziękowania dla ichniego bramkarza, oddał co im dał Woźniak kiedyś na Wembley
uve napisał(a):Grzeni napisał(a):Jedno jest pewne - swiat sie z nas smieje
Ostatnio jest to dosyć powszechne...
qbekpro napisał(a):kolend napisał(a):- słabe spotkanie w wolnym tempie
- teraz się wielce rajcuje Szpaku, jacy to lepsi byliśmy, szkoda tylko, że dobrych sytuacji nie było, bo podnieca się potencjalnymi szansami tylko... ogólnie pierdolił strasznie, a nie mam niestety polsatu sport... a w 73cim, tak jak w 73, w 73cim i tak w kółko no i ta akcja co miał przygotowany tekst, że uciekł jak Lubański, ale zanim skończył tekst już było po akcji... z tą ręką też się nakrzyczał nakrzyczał, do momentu kiedy pokazali powtórkę :/
- Piszczka to nam chyba podmieniają przed przyjazdem na kadrę - to jest najepszy prawy obrońca bundesligi?!
- Krychowiak i Polański to półka wyżej niż Borysiuk
- Wszołek jeszcze trochę wody upłynie
- Obraniak - hamulcowy, kółeczka, nawet w meczu granym w tak wolnym tempie koleś odstawał, ale kim go zastąpić? Mierzejewskim nie grającym wcale w klubie i w takiej formie jak widać?
- a Robert Manchester Lewandowski jakby z wielką łachą grał... do tego nie ma Błaszczykowskiego - to nie będę podawał...
- podziękowania dla ichniego bramkarza, oddał co im dał Woźniak kiedyś na Wembley
Pierdolisz Pan. Chyba, że inny mecz oglądałeś. Jedynymi, których bym pogonił to Wawrzyniak i Lewandowski - tu się z Tobą zgodzę. Reszta na plus.
kolend napisał(a):- teraz się wielce rajcuje Szpaku, jacy to lepsi byliśmy, szkoda tylko, że dobrych sytuacji nie było, bo podnieca się potencjalnymi szansami tylko... ogólnie pierdolił strasznie, a nie mam niestety polsatu sport... a w 73cim, tak jak w 73, w 73cim i tak w kółko no i ta akcja co miał przygotowany tekst, że uciekł jak Lubański, ale zanim skończył tekst już było po akcji... z tą ręką też się nakrzyczał nakrzyczał, do momentu kiedy pokazali powtórkę :/
kolend napisał(a):A czy ja napisałem, że wyglądaliśmy na tle Anglii źle? Wypadliśmy całkiem dobrze, ale to raczej powinno spowodować ból głowy u Anglików
I.W.O. napisał(a):kolend napisał(a):A czy ja napisałem, że wyglądaliśmy na tle Anglii źle? Wypadliśmy całkiem dobrze, ale to raczej powinno spowodować ból głowy u Anglików
Kompleksy, kompleksy, polskie kompleksy...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 31 gości