babeo napisał(a):Chyba nie ma na nowym forum wątku telekomunikacyjnego?
Powróciły tajemnicze kody w Orange. Dziś hasło POLSKA na numer 80101. 10 sms do wszystkich sieci ważne przez 3 dni.
Jaaasiek napisał(a):To ja z kolei mam problem z innej beczki.
Padła mi taśma w SE Zylo. Zamówiłem nową (oryginalną, nie zamiennik HQ), wstawiłem na miejsce starej i tu pojawia się problem. Po złożeniu telefonu włączył się elegancko, dałem testy usług i działało wszystko oprócz aparatu (biały ekran po wejściu na niego), natomiast po paru włączeniach i wyłączeniach (bez grzebania w sofcie) teraz po włączeniu miga tylko czarny ekran. Taśma wygląda na nienaruszoną, ekran był traktowany z najwyższą ostrożnością. Any ideas? (może wadliwa taśma, tylko jak to sprawdzić, nie mam drugiego Zylo niestety)
artek napisał(a):mam pytanie: samsung monte, odtwarza filmy ale nie wszystkie mimo, że mają ten sam format
jaka może być przyczyna?
babeo napisał(a):Jaaasiek napisał(a):To ja z kolei mam problem z innej beczki.
Padła mi taśma w SE Zylo. Zamówiłem nową (oryginalną, nie zamiennik HQ), wstawiłem na miejsce starej i tu pojawia się problem. Po złożeniu telefonu włączył się elegancko, dałem testy usług i działało wszystko oprócz aparatu (biały ekran po wejściu na niego), natomiast po paru włączeniach i wyłączeniach (bez grzebania w sofcie) teraz po włączeniu miga tylko czarny ekran. Taśma wygląda na nienaruszoną, ekran był traktowany z najwyższą ostrożnością. Any ideas? (może wadliwa taśma, tylko jak to sprawdzić, nie mam drugiego Zylo niestety)
Próbowałeś wgrać na nowo soft.
PS robiłeś już kiedyś takie naprawy, czy to była radosna twórczość??
artek napisał(a):rozdzielczość:
ten co nie chodzi: 480x272
ten co chodzi: 320x240
Buli napisał(a):Jaki telefon ma dobry aparat fotograficzny ? Raczej z Androidem,niż z Symbianem.Średnia półka cenowa.
Carlos napisał(a):Buli napisał(a):Jaki telefon ma dobry aparat fotograficzny ? Raczej z Androidem,niż z Symbianem.Średnia półka cenowa.
http://allegro.pl/sony-ericsson-vivaz-u ... 08506.html
Z symbianem : Nokia N8 .
Carlos napisał(a):Wybacz za pomyłkę, moje niedopatrzenie.
Z SE : XPERIA X10, Xperia Arc S, HTC Mozart - http://allegro.pl/htc-mozart-igielka-ko ... 18757.html .
Generalnie wszystkie posiadające 8 MPX i Android 4.X posiadają spore możliwości.
kroy napisał(a):a co byście powiedzieli na Samsuna S Advance?
ogólni szukam telefonu w kwocie 700-900 zł, moze ktoś jakieś rady, zna się na tym i może coś polecić:)
kroy napisał(a):a co byście powiedzieli na Samsuna S Advance?
ogólni szukam telefonu w kwocie 700-900 zł, moze ktoś jakieś rady, zna się na tym i może coś polecić:)
Nikos napisał(a):kroy napisał(a):a co byście powiedzieli na Samsuna S Advance?
Ja bym rozważył Xperie S
kroy napisał(a):Mogę prosić o krótkie, żołnierskie uzasadnienie Twojej opinii?
Ja jestem laikiem telefonowym ze starą Nokią i nie mam siły się wgłębiać w te wszystkie specyfikacje i różnice
Nikos napisał(a):kroy napisał(a):Mogę prosić o krótkie, żołnierskie uzasadnienie Twojej opinii?
Ja jestem laikiem telefonowym ze starą Nokią i nie mam siły się wgłębiać w te wszystkie specyfikacje i różnice
Tak naprawdę powinieneś zacząć od tego do czego Ci ma służyć telefon.
oksymoron napisał(a):Nikos napisał(a):kroy napisał(a):Mogę prosić o krótkie, żołnierskie uzasadnienie Twojej opinii?
Tak naprawdę powinieneś zacząć od tego do czego Ci ma służyć telefon.
Ja pierdykam, mnie się zawsze wydawało, że telefon służy do rozmawiania
Też bym musiał aparat wymienić. Niestety, Sony Ericssonów już nie robią.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 104 gości