Kucyk Pony napisał(a):Nie ma. W roznych poradnikach w necie pisza, ze powinna byc taka opcja, ale u mnie jej nie ma. Nie jestem specem od komputerow, ale potrafilbym postepowac wedle okreslonych wskazowek. Niestety, tkwie w martwym punkcie, takze nie wiem czy nie bedzie potrzebny format...
1. Podczas logowania do systemu przytrzymujemy lewy klawisz Shift i w tym samym czasie wybieramy opcję uruchom ponownie
2. Po ponownym uruchomieniu z dostępnych opcji wybieramy "Rozwiąż problemy"
3. Następnie "Opcje zaawansowane"
4. Następnie "Zobacz więcej opcji odzyskiwania"
5. I teraz wybieramy opcję "Przywróć poprzednią kompilację"
6. Wybieramy konto administratora i potwierdzamy hasłem
7. Powinien się rozpocząć proces przywracania
Marcowy napisał(a):Wątku zmartwychwstanie![]()
Poleasingowy Laptop Dell E7250 12,5 " Intel Core i5 8 GB / 256 GB - czy takie coś uciągnie Office'a, Firefoxa i antywirusa? Rakiety nie potrzebuję, więcej wydać nie chcę, w Apple nie wchodzę (choć szanuję). Muszę nabyć coś małego na wyjazd, żeby nie zajmował za dużo miejsca, za dużo nie ważył, no i żeby się nie stresować, że gdzieś się stuknie albo ktoś zajuma.
Tu link do aukcji, jeśli potrzeba: https://allegro.pl/oferta/laptop-dell-e ... 2843829684
Co myślicie?
gad napisał(a):Miałem dokładnie ten model, którego używałem w bardzo podobnym zakresieBrać i się nie zastanawiać, nie miałem z nim nigdy najmniejszych problemów. W porównaniu z nowszymi lapkami ten mimo niedużych wymiarów jest dosyć ciężki, ale to jedyny minus jaki przychodzi mi do głowy. Jest solidny, kilka razy mi upadł i nigdy nic złego się nie wydarzyło.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 29 gości