artek napisał(a):Jutro mają być informacje o kolejnych wydawnictwach winylowych.
Towarzyszą temu zapowiedzi dużych zmian jakościowych. Oczywiście jeśli to wypali, to będzie duży plus i jednak coś dociera do świadomości S. P.
Skruchy i oczekiwanej reakcji za "Występ" i "12 groszy" dalej brak.
W rozmowach z wieloma odbiorcami zamówień, przewinął się jeszcze temat pakowania i kosztów wysyłki. Warto coś poprawić.
artek napisał(a):I jest - zapowiedź czegoś na wzór The Best of Kult. Box winylowy, którego poszczególne części mają ukazywać się przez cały 2023 rok. Do tego album ze zdjęciami, prawdopodobnie będzie można wysyłać swoje zdjęcia, szczegóły wkrótce.
Pierwsza płyta już w najbliższy piątek (pre order), wtedy też poznamy cenę.
Jakościowo ma być dobrze, tak zapowiada sp records.
gad napisał(a):artek napisał(a):I jest - zapowiedź czegoś na wzór The Best of Kult. Box winylowy, którego poszczególne części mają ukazywać się przez cały 2023 rok. Do tego album ze zdjęciami, prawdopodobnie będzie można wysyłać swoje zdjęcia, szczegóły wkrótce.
Pierwsza płyta już w najbliższy piątek (pre order), wtedy też poznamy cenę.
Jakościowo ma być dobrze, tak zapowiada sp records.
Zastanawiam się czy zamawiać to. Gdyby były tam utwory inne niż na albumach to miałoby dla mnie sens, natomiast jeśli to takie typowe the best of to chyba sobie daruję - ładny wygląd na półce to za mało.
A tak na marginesie, to szanowne SP elegancko zjebało sprawę nie wydając tego w zeszłym roku. Nazwa boxu "Kult XL" jest sprytna i zabawna, "Kult XLI" nie jest.
artek napisał(a):XLI to zapis rzymski. 41.
gad napisał(a):artek napisał(a):XLI to zapis rzymski. 41.
Zdaję sobie sprawę Dlatego napisałem, że zjebali, że nie wydali tego na 40-lecie zespołu. Wtedy dostalibyśmy wielki box o nazwie "Kult XL" (czyli z jednej strony "duży" box, a z drugiej 40)
Dev napisał(a):Chodzi o nawiazanie do Czterdziesty Pierwszy?
Poza tym strasznie jestem zly, ze tylko winyle i kasety. Wydawania kaset w 2023 kompletnie nie rozumiem, a pomimo szacunku do winyli, to brak CD tez mnie boli nie majac gramofonu. Artek, jest jakis powod ku temu?
Dev napisał(a):Z jednej strony mówimy o składance, z drugiej to jednak jest gratka dla kolekcjonera, szczególnie, że po zdjęciach design wygląda elegancko. Plus te niepublikowane wcześniej utwory, podejrzewam, że dokopali się jakichś archiwów
No trochę mnie tyłek boli, że nie kupię i tylko przez nośnik
kroy napisał(a):Jak ktoś jest frajerem)
taataah napisał(a):kroy napisał(a):Jak ktoś jest frajerem)
kupilem preorder i co? czemu tak piszesz na forum ? wypisz sie jak juz nie ciesza Cie wydawnictwa zespołu... nie mowie o bezkrytycznym podejsciu do wszystkiego co wydają... tylko czas ucieka i nastepnego 50 lecia mozemy nie doczekac ...to czemu dopierdalasz sie bez sprawdzenia produktu do osob ktore mimo wszystko ( ceny ,ew. jakosci , remasterowanych numerow znanych od lat itepe) zaufały i chca miec to wydawnictwo!!!
artek napisał(a):Ale myślę, że na CD są duże szanse.
Jeśli będą nowe numery na krążkach, to prosta droga do kompaktu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 152 gości