sumkinda napisał(a):A ja dzisiaj słuchałem tego co mój tata sluchal jak był mały, a jutro będę słuchał tego co moja mama jak wyżej... I wszystkim polecam!!
onyx napisał(a):Będę sentymentalna,ale nigdy nie zapomnę Kasty Pianistów na juwenaliach UW
walkirion napisał(a):Generalnie słucham teraz "Poligono industrial" i wiecie co? Ta płyta jest spójna i bardzo niedoceniona według mnie. W porównaniu na przykład do " Ostatniej płyty" jest dużo lepiej. Jakie są wasze odczucia?
walkirion napisał(a):Generalnie słucham teraz "Poligono industrial" i wiecie co? Ta płyta jest spójna i bardzo niedoceniona według mnie. W porównaniu na przykład do " Ostatniej płyty" jest dużo lepiej. Jakie są wasze odczucia?
artek napisał(a):walkirion napisał(a):Generalnie słucham teraz "Poligono industrial" i wiecie co? Ta płyta jest spójna i bardzo niedoceniona według mnie. W porównaniu na przykład do " Ostatniej płyty" jest dużo lepiej. Jakie są wasze odczucia?
Ostatnia wpisuje się w ten cykl wydawnictw gdzie 3 numery się bronią a reszta jest. Po Hurra tak yo trwa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 134 gości