Holba napisał(a):To moze ja zaczne na dobry pocztek.
Siostra z Londynu dzwoni do brata. - Cześć Michał, co tam u Was w Polsce słychać?
-Mam dwie wiadomości, dobrą i złą. - Zacznij od złej. - Mama chora, dom zajął komornik, mój zakład upadł, babcia umarła bo nie miała na leki, dziadka chcą okraść gniotem-waloryzacja kwotową, sąsiad się powiesił po stracie pracy, zamknęli szkołę . ... Ania więc nie chodzi do szkoły bo nie mają pieniędzy na dojazdy, Wojtkowi odmówili chemioterapii wiec szykuje się kolejny pogrzeb... - A ta dobra wiadomość !? - Na szczęście to PO jest u władzy nie PiS
Jaaasiek napisał(a):http://wiadomosci.onet.pl/kraj/gorski-zgwalcone-kobiety-nie-powinny-miec-prawa-do,1,5298892,wiadomosc.html
Jaaasiek napisał(a):http://wiadomosci.onet.pl/kraj/gorski-zgwalcone-kobiety-nie-powinny-miec-prawa-do,1,5298892,wiadomosc.html
Brawo Artur, oby takich jak Ty więcej w PiS, może w końcu znikniecie z tej mapy politycznej...
Goomi napisał(a):sąsiad się powiesił po stracie pracy - chyba miał troszkę więcej problemów, przynajmniej natury psychicznej. Bo zamiast udać się do Urzędu Pracy wolał się powiesić.
no uśmiałem się. fajne !:-)
Goomi napisał(a):Goomi napisał(a):sąsiad się powiesił po stracie pracy - chyba miał troszkę więcej problemów, przynajmniej natury psychicznej. Bo zamiast udać się do Urzędu Pracy wolał się powiesić.
no uśmiałem się. fajne !:-)
Alek, rozebrałeś kawał po mistrzowskuciekawe kto się podejmie dyskusji?
Granik napisał(a):Jaaasiek napisał(a):http://wiadomosci.onet.pl/kraj/gorski-zgwalcone-kobiety-nie-powinny-miec-prawa-do,1,5298892,wiadomosc.html
Brawo Artur, oby takich jak Ty więcej w PiS, może w końcu znikniecie z tej mapy politycznej...
Jestem ciekawy co szanowny pan poseł zrobił by w sytuacji kiedy taka historia przydarzyła by się w jego rodzinie? np. żonie, córce? czego oczywiście mu nie życzę...
czarliszin napisał(a):Lepiej z jednej ofiary zrobić dwie i zabić dziecko?
czarliszin napisał(a):Granik napisał(a):Jestem ciekawy co szanowny pan poseł zrobił by w sytuacji kiedy taka historia przydarzyła by się w jego rodzinie? np. żonie, córce? czego oczywiście mu nie życzę...
Lepiej z jednej ofiary zrobić dwie i zabić dziecko?
kolodent napisał(a):Jak dla mnie jest to dyżurny i idealny wprost temat do dzielenia społeczeństwa.
Jest to praktycznie "kwadratura koła", biorąc pod uwagę kwestię moralną i nie mu tu dobrego rozwiązania.
Jako temat społeczny, wyborczy znak na sztandarach, aborcja sprawdza się idealnie i dla jej przeciwników i dla jej zwolenników. "
CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):Jeśli w Polsce jest 95 proc. katolików
babeo napisał(a):Jakieś argumenty dla Twej wyjątkowo składnej i elokwentnej wypowiedzi?
CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):babeo napisał(a):Jakieś argumenty dla Twej wyjątkowo składnej i elokwentnej wypowiedzi?
Osoba bezustannie powtarzająca kategoryczne sądy o rzeczywistości, które nie mają odzwierciedlenia w tej rzeczywistości, z pewnością ma problem z psychiką.
Zachęcam do zapoznania się z charakterystyką paranoicznego zaburzenia osobowości według klasyfikacji ICD-10.
O, choćby na Wikipedii jest. To tak a propos kaftana, który miał być - jak łatwo odczytać - przenośnią.
Ja tam nie jestem skłonny paranoików przymusowo leczyć.
Ja bym ich tylko trzymał jak najdalej od władzy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 135 gości