Co do samych dźwięków, to się nie wypowiem, bo nie miałem okazji na spokojnie przesłuchać.
To na tyle

Carlos napisał(a):Premiera i wysyłka: 10.09.2012
Takie informacje znalazłem na aukcji : http://allegro.pl/kazik-na-zywo-polska- ... 05109.html
SP Records na swojej głównej stronie napisał(a):Zapraszamy do espesklepu gdzie przedpremierowo można nabyć najnowszy singiel zespołu Kazik Na Żywo - "Polska jest ważna". Singiel zawiera tytułowy utwór w sześciu różnych wersjach - oryginalnej oraz skomponowanych przez każdego z członków zespołu osobno. Oficjalna premiera wydawnictwa już 10.09.12r. Jego nakład to 1000 sztuk (S.P. RECORDS LIMITED EDITION).
matt.G napisał(a):Goehs dubstepy
despero napisał(a):I ja zakupię osobiście jak tylko pojawi się w Empiku na półkach. Nie ukrywam, że najbardziej interesuje mnie wersja Goehsa.
kierownik_startu napisał(a):matt.G napisał(a):Goehs dubstepy
tak ? Goehs w duba poleciał ? Chyba będę musiał się zapoznać z tym singielkiem
matt.G napisał(a):471
Łukasz_eM napisał(a):Myślisz, że tak luzem się pojawią, czy raczej trzeba będzie zamawiać ?
hiszpan napisał(a):Po pierwszym przesłuchanie poczułem lekkie rozczarowanie, najlepsza jest chyba jednak wersja płytowa. Niektóre nieco przekombinowane.![]()
Mój egzemplarz ma nr 279.
Carlos napisał(a):Posiada ktoś z was singiel promocyjny "Polska jest ważna" ?
Oryginał?
Carlos napisał(a):Nie ma loga wydawcy na singlu. Wolałem się upewnić ale długo nikt nic nie odpisywał więc w ciemno wziąłem.
DjHonda napisał(a):Carlos napisał(a):Nie ma loga wydawcy na singlu. Wolałem się upewnić ale długo nikt nic nie odpisywał więc w ciemno wziąłem.
moja sztuka też nie ma logo wygląda tak samo jak twoja bankowo oryginał bo ja miałem swoją sztukę z pewnego źródła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 149 gości