LUCAS napisał(a):zylo sie ponad stan bo latwo kasa wpadala - teraz niestety czasami trzeba wyjsc i sie dac osmieszyc. szkoda ze niektorzy mistrzowie wracaja. mam nadzieje ze tyson nie wroci...
Maslowski napisał(a):LUCAS napisał(a):zylo sie ponad stan bo latwo kasa wpadala - teraz niestety czasami trzeba wyjsc i sie dac osmieszyc. szkoda ze niektorzy mistrzowie wracaja. mam nadzieje ze tyson nie wroci...
Mike ma na tyle rozpoznawalną twarz,że jego powrót nam nie grozi i może sobie za kasę gdzieś pośpiewać czy zagrać w jakimś filmieWielu starych mistrzów już niestety nie ma takiego szczęścia czego przykładem jest wspomniany Rahman czy np. Bowie.
uve napisał(a):http://sport.interia.pl/boks/news-jest-oficjalne-potwierdzenie-walki-adamka-z-solisem,nId,640428
Adamek w grudniu z Solisem. Trudny i wymagający przeciwnik, co może się przełożyć na bardzo ciekawą walkę
uve napisał(a):A dzisiaj przeczytałem w Przeglądzie Sportowym, że jednak Solis się z walki wycofał
LUCAS napisał(a):wach taki troche kozak ale kliczki nie pokona - podtrzymuje nadal swoje zdanie - nie ma na kliczkow w tej chwili bokserow
Buli napisał(a): A on (Wach) to się chociażby podpisać potrafi ? Wygląda jak jakiś troglodyta i takoż się wypowiada.
trini napisał(a):Buli napisał(a): A on (Wach) to się chociażby podpisać potrafi ? Wygląda jak jakiś troglodyta i takoż się wypowiada.
wstaw swoją fotkę, wspólnie ocenimy jakie przypuszczenia co do Twojej osoby można wysnuć z Twojej gęby.
Buli napisał(a):trini napisał(a):Buli napisał(a): A on (Wach) to się chociażby podpisać potrafi ? Wygląda jak jakiś troglodyta i takoż się wypowiada.
wstaw swoją fotkę, wspólnie ocenimy jakie przypuszczenia co do Twojej osoby można wysnuć z Twojej gęby.
Skoro tak piszesz,należy przypuszczać,że od razu zaczniesz negować moje oblicze.
kazujama napisał(a):
Czyli zachowanie Trini nie będzie daleko odbiegać od Twojego "skoro ty to czemu nie Ciebie"
kazujama napisał(a):piszesz i nie wiesz co piszesz ? Gratuluje
kazujama napisał(a):trzeźwy jak niemowlę to i jak niemowlę za ironię się obraź
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 76 gości