11 listopada

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

11 listopada

Postprzez Jaaasiek » 11 lis 2012, o 17:34

Śledzi ktoś wydarzenia z Warszawy? Podobno Marsz Niepodległości się tym razem rozpierdolił sam, bez udziału antyfaszystów i tych złych i niedobrych "lewaków" :D

Mnie osobiście dziwi to, że policja pozwoliła na plakat z wyskrobanym dzieckiem w miejscu drugiego marszu, gdzie biorą udział również najmłodsi. A narzeka się na przemoc w bajkach...

No i jak zwykle obok polskich flag były takie "narodowe symbole" typu emblematy klubów piłkarskich, falanga, zakaz pedałowania, krzyż celtycki itp.

O okrzykach wznoszonych podczas marszu też nie trzeba dodawać, chłopcy z MW i ONR mają chyba złe wspomnienia z szatni w szkole, że tak gejów nienawidzą.

Czy to jeszcze jest przemarsz dla uczczenia tego ważnego dnia czy już zwykła błazenada jako przykrywka do zrobienia burdy i demonstracji antyrządowej? Takie fakty jak uczczenie pamięci bohaterów są później pomijane bo większą uwagę skupia na sobie banda debili.

No i poza tym - kontrmanifa antyfaszystów przeszła spokojnie, bez problemów nie zaczepiając nikogo, więc pytanie jak to naprawdę było rok temu z tą mityczną niemiecką Antifą.
Obrazek

Re: 11 listopada

Postprzez Holba » 11 lis 2012, o 17:39

policyjna prowokacja. oj boli bardzo kilka setek u Komorowskiego i klikadzieisat tysiecy na MN.
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Jeżdżę bo wciąż kocham cie
Widzewie

Postprzez Jaaasiek » 11 lis 2012, o 17:44

O kurwa, Holba ale Ty śmieszny jesteś. Faktycznie policja ma zajebisty interes, żeby prowokować tłum 10 razy bardziej liczebny od nich. I też chuj mnie obchodzi ile ludzi było na marszu organizowanym przez Komorowskiego, bo nie o tym mowa. Ja się pytam, jak to jest, że po raz kolejny są burdy, tam gdzie maszerują "sami prawdziwi Polacy". To ma być uczczenie święta całego narodu? Pierdolić takich "patriotów".
Obrazek

Postprzez Holba » 11 lis 2012, o 17:56

oj duzy ma interes, poszukaj jak sie zachowywali przed marszem, inwigilacja, dzwonienie i wypytywanie o ilosc ludzi, trase, zatrzymania, itd itp... moze dzisiaj tez beda kopac po glowie, przeciez sad z prokuratura dostali zielone swiatlo, gdzies trzeba cwiczyc.

na marginesie trzeba przyznac, ze pieknie wyglada ten marsz, morze glow... a lewackie scierwo w 800 osob :))) lemingi tez olaly pana Prezydenta :)))))
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez Holba » 11 lis 2012, o 18:48

Według jednego z organizatorów marszu, prezesa Młodzieży Wszechpolskiej Roberta Winnickiego, do burd doszło, gdy pojawiło się kilku zamaskowanych ludzi, którzy nie chcieli się wylegitymować; to oni zaatakowali kordon policji. - Zaatakowali kordon policji, następnie uciekli za ten kordon. Dało to policji pretekst to tego, żeby oddzielić czoło przemarszu od reszty - powiedział.
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez Holba » 11 lis 2012, o 18:50

Obrazek

Zamaskowani policjanci odcieli nas z innymi czlonkami komitetu honorowego, z Przemkiem Wiplerem wrocilismy do zwyklych ludzi, zamadkowani policjanci mieli metalowe palki teleskopowe
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez beret » 11 lis 2012, o 18:59

Zagadka tygodnia;
Kto wychodzi na większego głupka:
a) człowiek o inteligencji pantofelka?
b) człowiek kłócący się z pantofelkiem?

Postprzez Holba » 11 lis 2012, o 19:03

dobra, juz sie nie kloce, przekonales mnie.
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez Jedras » 11 lis 2012, o 19:24

Holba napisał(a):policyjna prowokacja. oj boli bardzo kilka setek u Komorowskiego i klikadzieisat tysiecy na MN.

To już robi się nudne. Kibice wracają z meczu i robią burdy - policyjna prowokacja. Zamieszki podczas marszu - policyjna prowokacja. Dzięki Holba, Ty zawsze wszystko umiesz pięknie wytłumaczyć;)

Postprzez chodi » 11 lis 2012, o 19:56

Jedras napisał(a):
Holba napisał(a):policyjna prowokacja. oj boli bardzo kilka setek u Komorowskiego i klikadzieisat tysiecy na MN.

To już robi się nudne. Kibice wracają z meczu i robią burdy - policyjna prowokacja. Zamieszki podczas marszu - policyjna prowokacja. Dzięki Holba, Ty zawsze wszystko umiesz pięknie wytłumaczyć;)

a ja jestem za tym, że tym powinna zająć się prokuratura. warto wyjaśnić co się tak naprawdę stało. Doniesienia organizatorów są niepojące, a dowodem jest to zdjęcie. Absolutnie nie przesądzam czy ono wskazuje winę policji, ale naprawdę wolę aby takie sprawy były wyjaśniane.

Postprzez Holba » 11 lis 2012, o 20:01

Jedras napisał(a):

co ja mam Ci napisac ? rusz dupe na mecz wyjazdowy to sie przekonasz. ciekawe czy gdyby kibice dzialali w stresie to nic im nie bedzie grozic ? jak myslisz ?
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez Holba » 11 lis 2012, o 20:57

Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez Jedras » 11 lis 2012, o 21:00

Holba napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=S2Ja5Zcxi4c&feature=youtu.be

pewnie na uslugach pisorow.

Za samą czapkę JP prewencyjnie dostał po dupie:P

Postprzez Jaaasiek » 11 lis 2012, o 21:09

I oczywiście to też wina policji, że tatuś debil zabrał dziecko żeby się przedrzeć przez policyjną barykadę? I pewnie z 10 policjantów się rzuciło z pałami na tego biednego chłopaczka.

Kurwa, wzruszyłem się. A Ty Holba rząd o prowokacje posądzasz a to co niby jest? Akurat już w to uwierzę co ten dzieciak mówi.
Obrazek

Postprzez efiut » 11 lis 2012, o 21:12

Nie do końca rozumiałem zeszłoroczną ruchawkę "Kolorowa Niepodległa vs. Marsz Niepodległości" i otoczkę "albo popierasz faszystów, albo pedałów".
Teraz zaś się pchają tam tłumnie. Łażenie na te marsze to jakiś idiotyzm - pchać się tam, gdzie biją i narzekać.

Postprzez Holba » 11 lis 2012, o 21:17

wierz w co chcesz Jaaasiek, Jedras, naczytales sie komentarzy czy co ? :) ten znaczek to chyba cos z hip hopem jest co ?
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez Maro » 11 lis 2012, o 23:32

Holba napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=S2Ja5Zcxi4c&feature=youtu.be

pewnie na uslugach pisorow.

Tatuś w ramach lekcji patriotyzmu przeczytał o obronie Głogowa, ale wszystko mu się popierdoliło.
L: Tak samo źle byłoby mi w towarzystwie kogoś kto jest zoofilem, pedofilem, albo fetyszystą takim co lubi być poniżanym podczas hmm "seksu".
CZ-Ł: Zapomniałeś jeszcze wymienić morderców, gwałcicieli i Arabów, bo porwali Stasia i Nel.

Postprzez Gurt » 11 lis 2012, o 23:51

Holba napisał(a):Obrazek

Zamaskowani policjanci odcieli nas z innymi czlonkami komitetu honorowego, z Przemkiem Wiplerem wrocilismy do zwyklych ludzi, zamadkowani policjanci mieli metalowe palki teleskopowe

trzymcie mnie

Jak ktoś chce zrobić prowokację, to robi to tak, żeby nie wyglądało to na prowokację - a nie wpierdala się w kominiarach i z nazwą swojej organizacji na klacie, żeby każdy widział. Taki jesteś błyskotliwy, że widzisz koszulkę "POLICJA" i już wiesz wszystko? Jak już prowokacja, to jesteś przynajmniej pewien, czyja? Czy to już w chuj za trudne klocki do poskładania?
Obrazek

Postprzez Jaaasiek » 12 lis 2012, o 00:13

http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,3577 ... 2aw_gazeta

Tu jeszcze jeden przykład jak nacjonalistyczne cwele "świętują" 11 listopada.
Obrazek

Postprzez sem » 12 lis 2012, o 00:55

A co sądzicie o deklarowanym nowym ruchu narodowym? Jego zapowiedź tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=dc-UhToPil0&feature=watch_response Najlepszy fragment o "lewakach, lyberałach i pedałach" zaczyna się ok. 6:25. Osobiście wydaje mi się, że jeżeli chodzi o wynik w jakichkolwiek sondażach/wyborach, to są w stanie pobić KJM, który zawsze wyznacza wyborczy próg żenady, tj. otrzymać wynik jeszcze niższy.

No, we Wrocławiu to już typowo szli raczej sami radykałowie z NOPu. W Warszawie się to niestety wszystko zmieszało w jeden duży marsz i spacerują sobie razem ONRy i Pan Stefan z rodziną, prosto z kościoła, ze swoimi normalsowo-prawicowymi poglądami. Mam cichą nadzieję, że małe rozłamy przed tegorocznym marszem i brak możliwości zwalenia winy za rozróby na Antifę spowoduje, że z biegiem lat prawica nieskrajna zacznie się odcinać od marginesu radykalno-chuligańskiego i zacznie sama spędzać ten dzień.

Postprzez Jaaasiek » 12 lis 2012, o 01:14

Co Ty sem, przecież im właśnie na tym zależy, żeby pod takimi hasłami iść, od bojówek się nie odetną bo za dużą robotę robią. W końcu organizuje ten marsz kto organizuje, chuje tępe, nawet konstytucji swojego kraju nie znają.

A poza tym to skoro świętuje się święto Polski to chyba pod polskimi flagami się powinno iść a nie w klubowych szalikach, z przeinteligentnymi transparentami i emblematami? Ani tym bardziej z manifestowaniem wszem i wobec do jakiej partii się należy.
Obrazek

Postprzez beret » 12 lis 2012, o 01:15

Jaaasiek napisał(a):http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,12838731,Nacjonalisci_zaatakowali_squat__Ciezko_ranny_w_szpitalu.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Wroc%C5%82aw_gazeta

Tu jeszcze jeden przykład jak nacjonalistyczne cwele "świętują" 11 listopada.

Też pewnie prowokacja policji.

PS.
Popraw sygnaturę, brakuje jednego nawiasu kwadratowego ([url=http://www.naw.com.plw tym miejscu powinnno być "]"[/url]

Postprzez Jaaasiek » 12 lis 2012, o 01:22

Co Ty, to przecież squotersi sprowokowali nacjonalistów, wszyscy, najbardziej zażartym prowokatorem był budynek.

PS. Dzięki, poprawiłem :)
Obrazek

Postprzez Jaaasiek » 12 lis 2012, o 01:37

sem napisał(a):A co sądzicie o deklarowanym nowym ruchu narodowym? Jego zapowiedź tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=dc-UhToPil0&feature=watch_response Najlepszy fragment o "lewakach, lyberałach i pedałach" zaczyna się ok. 6:25. Osobiście wydaje mi się, że jeżeli chodzi o wynik w jakichkolwiek sondażach/wyborach, to są w stanie pobić KJM, który zawsze wyznacza wyborczy próg żenady, tj. otrzymać wynik jeszcze niższy.

Ja coś takiego znalazłem

Art. 127. § 1. Kto, mając na celu pozbawienie niepodległości, oderwanie części obszaru lub zmianę przemocą konstytucyjnego ustroju Rzeczypospolitej Polskiej, podejmuje w porozumieniu z innymi osobami działalność zmierzającą bezpośrednio do urzeczywistnienia tego celu, podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 10, karze 25 lat pozbawienia wolności albo karze dożywotniego pozbawienia wolności.

§ 2. Kto czyni przygotowania do popełnienia przestępstwa określonego w § 1, podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 3.
Obrazek

Postprzez arto » 12 lis 2012, o 09:49

porozumienie ponad podziałami
Załączniki
beeb6937c0b865fc24dc8b7684428826.jpg
beeb6937c0b865fc24dc8b7684428826.jpg (97.34 KiB) Przeglądane 25132 razy

Następna strona

Powrót do FORUM