jak dobrze pamiętam, było takie życzenie części czytelników pierwotnego wydania i jak widać się spełniło

madamimadamk napisał(a):hej a co z białą księgą kazika? powstaje?
wernyhora napisał(a):powstaje ale w tym roku ma jej nie być mimo zapowiedzi
despero napisał(a):wernyhora napisał(a):powstaje ale w tym roku ma jej nie być mimo zapowiedzi
Dobrze, że przynajmniej powstaje, bo czekam na nią niecierpliwie.
bongo napisał(a):Wiecie kto jest może adminem profilu Kultu na fejsiku?
bongo napisał(a):Wiecie kto jest może adminem profilu Kultu na fejsiku?
Gurt napisał(a):to chyba ktoś z rodziny Kaźmirza
polake napisał(a):Czy to prawda, że to wydanie posiada mniej zdjęć, a więcej tekstu (dopisana historia zespołu za okres po wydaniu Białej Księgi)? Bo takie coś słyszałem i nie wiem, czy to prawda.
Kosmos Kosmos napisał(a):Pierwsze wydanie „Białej księgi”, z 2009 roku, miało postać bogato ilustrowanego albumu. W edycji obecnej mogliśmy zachować jedynie wybrane fotografie. (...) Zgodnie z życzeniem Kazika tekst został zachowany w postaci z wydania pierwszego, a wzbogaciło go jedynie omówienie muzyki Kultu, która trafiła na rynek od tamtej pory.
oksymoron napisał(a):polake napisał(a):Czy to prawda, że to wydanie posiada mniej zdjęć, a więcej tekstu (dopisana historia zespołu za okres po wydaniu Białej Księgi)? Bo takie coś słyszałem i nie wiem, czy to prawda.
Pierwszy post w tym temacie:Kosmos Kosmos napisał(a):Pierwsze wydanie „Białej księgi”, z 2009 roku, miało postać bogato ilustrowanego albumu. W edycji obecnej mogliśmy zachować jedynie wybrane fotografie. (...) Zgodnie z życzeniem Kazika tekst został zachowany w postaci z wydania pierwszego, a wzbogaciło go jedynie omówienie muzyki Kultu, która trafiła na rynek od tamtej pory.
Kosmos Kosmos napisał(a):Pierwsze wydanie „Białej księgi”, z 2009 roku, miało postać bogato ilustrowanego albumu. W edycji obecnej mogliśmy zachować jedynie wybrane fotografie. (...) Zgodnie z życzeniem Kazika tekst został zachowany w postaci z wydania pierwszego, a wzbogaciło go jedynie omówienie muzyki Kultu, która trafiła na rynek od tamtej pory.
Bullet napisał(a):Kosmos Kosmos napisał(a):Pierwsze wydanie „Białej księgi”, z 2009 roku, miało postać bogato ilustrowanego albumu. W edycji obecnej mogliśmy zachować jedynie wybrane fotografie. (...) Zgodnie z życzeniem Kazika tekst został zachowany w postaci z wydania pierwszego, a wzbogaciło go jedynie omówienie muzyki Kultu, która trafiła na rynek od tamtej pory.
To znaczy, że został omówiony jeszcze singiel "Karinga"? Bo to w zasadzie jedyne wydawnictwo, które wyszło "od tamtej pory"...![]()
Pozdr.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 125 gości