alek napisał(a):Krótka piłka. Wybiera się ktoś na Polska-Urugwaj? Albo może polecić tanią knajpę (ale nie mordownię) w okolicach Dworca czy też Długiego Targu, gdzie można napić się piwa po meczu, autobus powrotny mamy dopiero o 4:30...
Jedras napisał(a):Nie wiem w jaki sposób udało nam się zremisować z Anglią (nie oglądałem tamtego meczu, więc nie wiem co tam pokazali). W tym ewidentnie naszym piłkarzom nie chciało się grać. Po meczach ligi mistrzów ciężko przestawić się na poziom biało-czerwonych orłów:P Noo i jeszcze komentarz Szpaka..Bida panie i tyle.
Jaaasiek napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=kbslWQh-R_U&feature=youtu.be
Jaaasiek napisał(a):A ja oglądałem Szwecja - Anglia i powiem jedno: Ibrahimowic to jest zawodnik kompletny, czaruje, jest nieprzewidywalny i w niczym na pewno nie ustępuje Messiemu i Cristiano Ronaldo. 4 fantastyczne bramki "Ibry" i w tym jedna z przewrotki z prawie 30m, warto było.
kolend napisał(a):Jedras napisał(a):Nie wiem w jaki sposób udało nam się zremisować z Anglią (nie oglądałem tamtego meczu, więc nie wiem co tam pokazali). W tym ewidentnie naszym piłkarzom nie chciało się grać. Po meczach ligi mistrzów ciężko przestawić się na poziom biało-czerwonych orłów:P Noo i jeszcze komentarz Szpaka..Bida panie i tyle.
grali bardzo podobnie, dobrych alcji z przodu niewiele, raz się udało, tyle, że z tyłu od Glika odbijało sie w odpowiednią strone i nie wpadało do naszej bramki
serio - dużej różnicy nie było
CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):Jaaasiek napisał(a):A ja oglądałem Szwecja - Anglia i powiem jedno: Ibrahimowic to jest zawodnik kompletny, czaruje, jest nieprzewidywalny i w niczym na pewno nie ustępuje Messiemu i Cristiano Ronaldo. 4 fantastyczne bramki "Ibry" i w tym jedna z przewrotki z prawie 30m, warto było.
Parafrazując Kazimierza Górskiego:
Bardzo dobry piłkarz, tylko nie ma wyników
Jaaasiek napisał(a):Nie za bardzo rozumiem niektórych, graliśmy z piątą drużyną świata, z dwoma wyborowymi snajperami, czołowymi w swoich ligach. Spodziewaliście się dwubramkowego zwycięstwa i olśniewającej gry? I to ze strony drużyny, która ciągle jest jeszcze w budowie?
marman napisał(a):alek napisał(a):Krótka piłka. Wybiera się ktoś na Polska-Urugwaj? Albo może polecić tanią knajpę (ale nie mordownię) w okolicach Dworca czy też Długiego Targu, gdzie można napić się piwa po meczu, autobus powrotny mamy dopiero o 4:30...
Krótka Piłka już chyba nie gra, bynajmniej o nich ucichło
Ja się wybieram, przed meczem zapraszam do http://www.facebook.com/hellspub - 15 minut do stadionu, po drodze można jeszcze piwko wypić.
a po meczu, to lipa jest w Gdańsku i mało knajp jest otwartych w tygodniu do rana...
jedyne co mi siedzi w głowie to tutaj http://www.cafeszafa.pl zdaża się że o 5 czy 6 nad ranem zabieram stamtąd ludzi, no i niedaleko dworzec, ok 5 minut spacerkiem.
alek napisał(a):(...)Ale wyjazd uznaję za udany, poza mandatem karnym w pierwszej minucie pobytu w Trójmieście
Bullet napisał(a):alek napisał(a):(...)Ale wyjazd uznaję za udany, poza mandatem karnym w pierwszej minucie pobytu w Trójmieście
Papieros czy nieschowany alkohol?
Buli napisał(a):Bullet napisał(a):alek napisał(a):(...)Ale wyjazd uznaję za udany, poza mandatem karnym w pierwszej minucie pobytu w Trójmieście
Papieros czy nieschowany alkohol?
Zamiast dialektu Kaszebe użyłeś gwary śląskiej ?
alek napisał(a):papieros, ale Strażak Miejski był kibicem Lechii, to się zabajerowało o przyjaźni Wisły z Lechią i utargowało się do 20 zł
Buli napisał(a):Zamiast dialektu Kaszebe użyłeś gwary śląskiej ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 32 gości