holyfido napisał(a):W związku z ogromnym zainteresowaniem fanów KULTu boxem „KULT XXX” wydawnictwo SP RECORDS postanowiło zwiększyć nakład do 1200 egzemplarzy.
To sprawdzona informacja?
Jeśli tak, to ja dziękuję. Zastanawiałem się chwilę nad tym wydawnictwem, ale tego się właśnie obawiałem, że wydawca zmieni zdanie i zrobi dodruk. Zaraz się okaże, że może jednak 1400, a potem, że będzie drugie wydanie. Nie dziękuję.
Słowo Sprecords nie ma żadnej wartości więc i to wydanie nie ma wartości.
holyfido napisał(a):W związku z ogromnym zainteresowaniem fanów KULTu boxem „KULT XXX” wydawnictwo SP RECORDS postanowiło zwiększyć nakład do 1200 egzemplarzy.
To sprawdzona informacja?
Jeśli tak, to ja dziękuję. Zastanawiałem się chwilę nad tym wydawnictwem, ale tego się właśnie obawiałem, że wydawca zmieni zdanie i zrobi dodruk. Zaraz się okaże, że może jednak 1400, a potem, że będzie drugie wydanie. Nie dziękuję.
Słowo Sprecords nie ma żadnej wartości więc i to wydanie nie ma wartości.
adikropkaer napisał(a):Teraz można kupić za 670, a za rok, dwa sprzedać za 2 razy tyle (jak się nie otworzy i nie naruszy żadnych folii).
Po za tym cena boxu wychodzi tyle samo co kupienie wszystkich płyt osobno.
Płyt KULTU jest 16 razy 30 zł = 480 zł
plus
12 singli razy 20 zł = 240 zł
Czyli razem 720 zł
Cena bez zniżki na empik.com 800 zł (670 ze zniżką)
Jedynie dochodzi do tego chujo... box plus parę "niepublikowanych" zdjęć. Więc rozważcie to sami. Ten box to dobra opcja dla kogoś bogatego, komu nie chce się zbierać płyt osobno. No i tego kto lubi cyferki numerowane na płytach.
Łukasz_eM napisał(a):.... to zwykły chwyt marketingowy.
redhead napisał(a):a nawet gdyby to co z tego
redhead napisał(a):box XXX to rzecz ciekawa i warta tych 6-7 stówek i tyle
Łukasz_eM napisał(a):No ale zamawiać już można !
A co !
rychu napisał(a):Box jak dla mnie jest dobrą okazją uzupełnienia dyskografii i wyszedł w idealnym czasie.
redhead napisał(a):rychu napisał(a):Box jak dla mnie jest dobrą okazją uzupełnienia dyskografii i wyszedł w idealnym czasie.
niemal identycznie u mnie - doskonała okazja aby sobie uzupełnic kolekcje o te single nieszczęsne co to mi ich brakło - a i LP z nowym remasteringiem miło będzie posłuchać
=============================================
faktycznie na empik.com produkt niedostępny
wychodzi zatem na to że nakład sie sprzedał w niecałe 24h
wynik rewelacja zważywszy że to nie nowa rzecz (płyta) a i cena wysoka jak jednorazowo
tylko Kult jest chyba w stanie coś takiego w PL popełnić
pozostaje czekać do 4.12 (data odbioru)
pozdr
Buli napisał(a):Też zdążyłem.Ładny prezent,choć kosztowny nieco się szykuje na urodziny.Ale mogło być gorzej.Będzie ciekawie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 147 gości