oksymoron napisał(a):26 października w gliwickim Rocka Klubie zagra Plagiat 199 - akurat mam wolne, więc może się wybiorę.
oksymoron napisał(a):Dawno Plagiatów nie widziałem na żywo. Ktoś chętny?
oksymoron napisał(a):Bilety po 15 / 20zł
Bullet napisał(a):oksymoron napisał(a):Dawno Plagiatów nie widziałem na żywo. Ktoś chętny?
Jak to dawno jak sam niedawno, bodajże we wrześniu, zachęcałeś do przybycia wszystkich na ziemię bytomską dokładnie w tym samym celu?
katika napisał(a):Nabyłam dziś drogą kupna bilety na Buldoga w Undergroundzie - nr 000003 i nr 000004. Były odkładane tydzień temu - mam nadzieję, że do dziś zeszło więcej
taataah napisał(a):Roger Waters na narodowym
20 sierpnia 2013
kto nie byl w lodzi ten ma szanse być na basenie narodowym:P
CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):Przecież on już w ogóle nie śpiewa od dłuższego czasu.
To jest jakiś śmiech na sali i własna karykatura.
taataah napisał(a):czlowieku przecież on sprzedał na pniu wszystkie koncerty jakie zaplanowal - pełne stadiony w Ameryce Pd i Pn - wszędzie ludzie zachwyceni a po to płacą ,żeby przeżyć coś co wzbudzi emocje.
taataah napisał(a):Czemu odmawiasz artystom w pewnym wieku występów i koncertów - że co że glos słaby? co to ma do rzeczy - mówisz teatrzyk -? zobaczymy z jakimi wrażeniami wyjdzie 60 tyś z koncertu w wawie.
onyx napisał(a):Komety w Kosmosie
http://www.komety.com/koncerty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 147 gości