Wpadki PiSiaków

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

Re: Wpadki PiSiaków

Postprzez trini » 12 lis 2012, o 21:46

babeo, mało Ci bredni w tym linku? czy paranoja Prezesa wymaga jeszcze jakichkolwiek argumentów? mi wystarczy lektura jego tekstów. i żal mi dupę ściska, że Donek nie ma na tyle jaj, żeby rozprawić się z tą zakłamaną, szkodliwą, plującą trującymi rzygowinami mendą na drodze prawnej.

dla równowagi Wymysły Kaczyńskiego i Karnowskich w sprawie Smoleńska
big badda boom

Postprzez CZŁOWIEK - ŁOŚ » 12 lis 2012, o 21:48

Postawiłeś publicznie pytanie, więc skąd zdziwienie, że pada publiczna odpowiedź?

Jesteśmy na forum dyskusyjnym - ale sza!, nie mów innym, bo się jeszcze zorientują.

Postprzez ptaszek88 » 12 lis 2012, o 21:54

babeo napisał(a):
CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):
babeo napisał(a):Jakieś argumenty dla Twej wyjątkowo składnej i elokwentnej wypowiedzi?

Osoba bezustannie powtarzająca kategoryczne sądy o rzeczywistości, które nie mają odzwierciedlenia w tej rzeczywistości, z pewnością ma problem z psychiką.
Zachęcam do zapoznania się z charakterystyką paranoicznego zaburzenia osobowości według klasyfikacji ICD-10.
O, choćby na Wikipedii jest. To tak a propos kaftana, który miał być - jak łatwo odczytać - przenośnią.

Ja tam nie jestem skłonny paranoików przymusowo leczyć.
Ja bym ich tylko trzymał jak najdalej od władzy.

To nie było pytanie do Ciebie.
Ja z Tobą nie rozmawiam.
Jesteś zbyt wspaniały.

Czyż nie mówią, że człowiek to wspaniała istota?

Postprzez babeo » 12 lis 2012, o 21:58

trini napisał(a):babeo, mało Ci bredni w tym linku? czy paranoja Prezesa wymaga jeszcze jakichkolwiek argumentów? mi wystarczy lektura jego tekstów. i żal mi dupę ściska, że Donek nie ma na tyle jaj, żeby rozprawić się z tą zakłamaną, szkodliwą, plującą trującymi rzygowinami mendą na drodze prawnej.

Wiesz co ja uważam, że po części masz rację. Nawet (ten zły i niedobry) Ziemkiewicz powiedział ostatnio, że największym problemem PiSu jest sam Kaczyński. Niby udaje nagle spokojnego i ułożonego, po czym usłyszy o trotylu i wraca nagre stary Jarosław. Z drugiej jednak strony, takiej Polski chyba chcieliśmy? Wolnej? Taka jest niestety cena wolności. Każdy może powiedzieć co chce (no w pewnych granicach). Kaczyński o zamachu, Tusk o tym że jest super, Bronisław nie wiem o swoim żyrandolu, Nergal o Bonieckim że to fajny koleś, a Palikot wprowadzać legalność marihuany. Taka jest cena demokracji. Zawsze pojawią się ekstrema, ale w imię wolności i równości nie wolno ich wycinać. Trzeba niestety (sam nad tym ubolewam) przejść nad nimi do porządku dziennego.
Pamiętaj: "Demokracja to najgorszy system, ale nie wymyślono nic lepszego".

Postprzez kolodent » 14 lis 2012, o 17:14

http://czeladz24.com/polityka-226-macie ... kania.html

Raczej mało rzeczowa odpowiedź pisiaków na dość rzeczowe zarzuty ze strony młodego człowieka.
Rzecz jasna z pewnością była to zaplanowana prowokacja ze strony "wiadomych sił" :D

A już prawie nawet miałem zamiar na pis głosować w najbliższych wyborach :P
im lepiej poznaję ludzi tym bardziej kocham zwierzęta

Postprzez Holba » 14 lis 2012, o 18:41

kolodent napisał(a):http://czeladz24.com/polityka-226-macierewicz_w_czeladzi__smolensk,_tusk_i_awantury_w_trakcie_spotkania.html

Raczej mało rzeczowa odpowiedź pisiaków na dość rzeczowe zarzuty ze strony młodego człowieka.
Rzecz jasna z pewnością była to zaplanowana prowokacja ze strony "wiadomych sił" :D

A już prawie nawet miałem zamiar na pis głosować w najbliższych wyborach :P

ja tez mialem glosowac na PO :D

http://www.youtube.com/watch?v=-oX3BpWYBjA
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Jeżdżę bo wciąż kocham cie
Widzewie

Postprzez kolodent » 14 lis 2012, o 19:34

No ja cie przepraszam ale nie widzę tu znaku równości. Kolego Holba, wrzuciłeś film, który pokazuje jakiegoś pojedynczego frustrata, najwyraźniej z odchyleniami. Agresja pisiaków jednak była bardziej tłumna i zorganizowana :P
Zresztą, jeden melanż, głosujmy jak zwykle na JKM ;)

Postprzez Holba » 14 lis 2012, o 23:02

prawda. byla lepiej zorganizowana bo i bardziej tlumna byla :)

Z dwojga zlego, lepiej ten mlody, wyksztalcony z wielkiego miasta niz Ryszard C. :D
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez Horst Uhlke » 16 lis 2012, o 17:10

trini napisał(a):babeo, mało Ci bredni w tym linku? czy paranoja Prezesa wymaga jeszcze jakichkolwiek argumentów? mi wystarczy lektura jego tekstów. i żal mi dupę ściska, że Donek nie ma na tyle jaj, żeby rozprawić się z tą zakłamaną, szkodliwą, plującą trującymi rzygowinami mendą na drodze prawnej.

Problem w tym , że Donek w ogóle nie ma jaj, czego najlepszym dowodem jest sterta złomu leżąca ileśtamset km za naszą wschodnią granicą. Trudno mówić więc o używaniu czegoś, czego się nie ma.
W sumie czytając komentarze (choćby tutaj) i ogólną postawę w głównych mediach dot. tej sprawy, dochodzę do wniosku, że im mniej jaj u polityka, tym dla niego lepiej.

Postprzez Jaaasiek » 26 lis 2012, o 10:41

http://film.onet.pl/wiadomosci/marian-o ... omosc.html

Kolejny popis elokwencji Hofmana, ktoś ośmielił się odrzucić rolę w filmie o Smoleńsku i od razu epitety... Żal...
Obrazek

Postprzez sem » 26 lis 2012, o 11:24

Odmowa aktora rozczarowała także Antoniego Krauze, który na łamach "Super Expressu" wyraził swój żal: "To najlepszy dowód, co się stało z Polską. Mam poczucie deja vu, że wróciłem do czasów PRL. Ludzie zaczęli się ponownie bać, nie czegoś, co im naprawdę zagraża, ale konsekwencji swoich decyzji, własnych poglądów" – powiedział.

To jest najlepsze - przecież Marian Opania zachował się zgodnie ze swoimi poglądami i nie bał się konsekwencji swojej odmowy. Jedyną opcją, której miałby się bać mogłoby być tylko "lobby smoleńskie".

Postprzez Holba » 26 lis 2012, o 11:40

zwroc uwage jak w kozi rog zapedzil sie sam Opania. argumentuje odrzucenie roli tak

"Otrzymałem taką propozycję i od razu odmówiłem. Mam swoje powody, polityczne. Nie jestem zwolennikiem PiS ani braci Kaczyńskich" – powiedział Opania Onetowi. Aktor dodał, że szanuje Lecha Kaczyńskiego, jednak ma bardzo krytyczny stosunek do jego brata, Jarosława. "Uważam, że jest to polityk do cna cyniczny i wykorzystujący niedobre odczucia społeczne. Nie czuję do niego sympatii" – mówił.

nalezy to uszanowac. zgadzam sie. tylko jezeli odrzuca on to z przekonan politycznych, to jak ustosunkowac sie do tego, gdy gral niemieckiego zolnierza, ubeka ,sowieckiego oficera czy tez pzprowskiego kacyka? Mam traktowac to jako jego sympatie polityczne?

Opania jest tylko aktorem, moze przyjac role albo odmowic. tylko po co argumentuje to w tak zalozny sposob?
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez CZŁOWIEK - ŁOŚ » 26 lis 2012, o 11:44

Ano właśnie.

Dla mnie kuriozum jest to, że czyni się z tego Opani zarzut.
O tym filmie wiadomo od początku, że będzie lansować tezę o zamachu na tupolewa. Nie dziwię się nikomu znanemu, że nie chce tej paranoi użyczać własnej twarzy.

No ale pamiętacie tego koleżkę, co pod Pałacem na Krakowskim Przedmieściu szusował dniami i nocami? O, Mariusz Bulski! On na pewno Krauzemu nie odmówi ;-)

Postprzez artek » 26 lis 2012, o 11:51

tylko żeby się teraz Opania nie powiesił :D

Postprzez Jaaasiek » 26 lis 2012, o 12:17

http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/op ... omosc.html

kolejny genialny pomysł Jarka i spółki
Obrazek

Postprzez kolodent » 26 lis 2012, o 12:45

Ja to bym rolę Kaczyńskiego powierzył wcale nie znanemu aktorowi tylko jakiemuś naturszczykowi z talentem.
Na pewno znajdzie się ktoś bardzo bardzo podobny, może być z rodziny :P

Postprzez CZŁOWIEK - ŁOŚ » 26 lis 2012, o 12:48

Rolę powinien dostać Brat. Brat Pitt.

Postprzez redhead » 26 lis 2012, o 13:09

Jaaasiek napisał(a):http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/opole/pis-organizuje-marsz-w-opolu-chce-uderzyc-w-mniejs,1,5314615,region-wiadomosc.html
kolejny genialny pomysł Jarka i spółki

czy ja wiem? a niech sobie organizują
fakt faktem to nie jest normalne
Obrazek
niezależnie z której strony patrząc

w Berlinie (czy Meklemburgii) też mieszka sporo Polaków (cokolwiek miałoby to oznaczać) i próżno szukać takich "dziwadeł"
wręcz przeciwnie są oznaczenia niemieckie polskich miast - np. droga "nach Stettin" - na próżno szukać tablicy Szczecin

nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu i kogos zdrowo popier...... z tymi tablicami

=============
piszę to jako znany powszechnie germanofil :D ;)
"Taka jest moja koncepcja, tak ja to widzę"

Postprzez Jaaasiek » 26 lis 2012, o 13:19

Ja się zgadzam, że tablice w Polsce powinny być po polsku, ale trochę to zaczyna zakrawać na nacjonalistyczną paranoję ze strony PiS. Ciekawe jaką wrzawę podnieśliby gdyby podobne akcje były przeprowadzone gdzieś gdzie mieszka masa Polaków i jest podobna sytuacja.
Obrazek

Postprzez malenstwo » 26 lis 2012, o 14:37

Jaaasiek napisał(a): Ciekawe jaką wrzawę podnieśliby gdyby podobne akcje były przeprowadzone gdzieś gdzie mieszka masa Polaków i jest podobna sytuacja.

Wystarczy popatrzeć jakie "sukcesy" dyplomatycznie odniósł LK u swojego przyjaciela Valdasa Adamkusa w kwestii zapewnienia dokładnie tych samych praw, których teraz Niemcom brat jego odmawia, Polakom na Litwie.
wszystkim życzymy źle nam z oczu patrzy

Postprzez Holba » 26 lis 2012, o 14:41

Gdzie mu tam do Tuska i Komorowskiego i sukcesow ich dyplomacji w sprawie zwrocenia wraku i czarnych skrzynek, nie malenstwo? Przez skromnosc lepiej nie wspominac
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez malenstwo » 26 lis 2012, o 14:48

Holba napisał(a):Gdzie mu tam do Tuska i Komorowskiego i sukcesow ich dyplomacji w sprawie zwrocenia wraku i czarnych skrzynek, nie malenstwo? Przez skromnosc lepiej nie wspominac

A co ma piernik do wiatraka?
co maja skrzynki i wrak do sytuacji polskiej mniejszosci na Litwie i niemieckiej w Polsce?
wszystkim życzymy źle nam z oczu patrzy

Postprzez trini » 26 lis 2012, o 15:16

czuję w powietrzu nadchodzący atak wściekłym linkiem.
big badda boom

Postprzez Holba » 26 lis 2012, o 15:24

malenstwo napisał(a):
Holba napisał(a):Gdzie mu tam do Tuska i Komorowskiego i sukcesow ich dyplomacji w sprawie zwrocenia wraku i czarnych skrzynek, nie malenstwo? Przez skromnosc lepiej nie wspominac

A co ma piernik do wiatraka?
co maja skrzynki i wrak do sytuacji polskiej mniejszosci na Litwie i niemieckiej w Polsce?
trini napisał(a):czuję w powietrzu nadchodzący atak wściekłym linkiem.

do sytuacji na Litwie nic, ale do sukcesow dyplomatycznych juz tak.
trini, jeszcze Ci sie okres nie skonczyl ?
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez trini » 26 lis 2012, o 15:56

Holba napisał(a):trini, jeszcze Ci sie okres nie skonczyl ?

a co, prawicowi kibole chcą zweryfikować mój kalendarzyk?
big badda boom

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FORUM