Wpadki rządu PeŁowskiego

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

Re: Wpadki rządu PeŁowskiego

Postprzez holyfido » 7 gru 2012, o 12:06

Jakby nie można napisać wprost, że coraz więcej osób ma wątpliwości.

Masz aż takie problemy z czytaniem, że musisz mieć dokładnie wszystko podane? :-)

Postprzez babeo » 7 gru 2012, o 14:30

holyfido napisał(a):Masz aż takie problemy z czytaniem, że musisz mieć dokładnie wszystko podane? :-)

Ja nie. Ale wiem, że czasem niektórzy czytają na szybko same nagłówki bez sięgania po całą treść. Ten tytuł powinien być prosty, a nie napisany (oczywiście na to samo) ale tak, żeby pojawiło się stwierdzenia "nie było zamachu".

Postprzez chodi » 7 gru 2012, o 22:05

babeo napisał(a):Piękne ubarwianie rzeczywistości.

Ta informacja w ogóle nie się nie pojawiła w GW: http://niezalezna.pl/35634-wczoraj-potw ... aprzeczaja

A tu jak ładnie napisali: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... SlotII3img

Sondaż CBOS: coraz mniej ludzi myśli, że w Smoleńsku nie było zamachu

Jakby nie można napisać wprost, że coraz więcej osób ma wątpliwości. Ale nie, to nie zgodne z liną polityki, trzeba powtarzać w kółko, nie, nie ma, nie było, mniej itp.

z całym szacunkiem, ale tak samo jest jak dzisiaj Agent tomek mówi o swoim slawnym zdjęciu, że nie wiedział że w tej chwili ktoś robi jemu zdjęcie. Kążdy tnie głupa. Przy czym mimo wszystko mam wrażenie że taka gazeta to jest pikuś w porównaniu do pisowców.

Postprzez Nikos » 8 gru 2012, o 10:35

Mi się z postu babeo pierwsza informacja nie otwiera (404). Więc wygląda że nie tylko w GW się nie pojawiła ;)
Natomiast piszę, bo postu Chodiego nie rozumiem ni w ząb. Chodi mógłbyś jeszcze raz?

Postprzez chodi » 9 gru 2012, o 21:09

j pierdolę całośc mi się skasowała. coś mam słabość do pisania tutaj.

Chodziło mi o to że jeżeli juz to gazeta bardziej złożenie napisała komunikat do czytelnika. Agent Tomek kłamie o tym że nie wiedział o robionym jemu zdjęciu.
Skala jest istotna. Dla mnie gazeta to pikuś; kłamstwo agenta Tomka - nie.

Postprzez Holba » 10 gru 2012, o 22:08

Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Jeżdżę bo wciąż kocham cie
Widzewie

Postprzez Holba » 11 gru 2012, o 10:18

http://fakty.interia.pl/polska/news/zna ... wo,1871729

kurwa, kurwie lba nie urwie... jak to lecialo? by zylo sie lepiej... swoim, czy jakos tak :D zreszta niewazne, pogadajmy o golej klacie "Tomka"....
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez CZŁOWIEK - ŁOŚ » 11 gru 2012, o 11:22

Kibol-debil jak zwykle, prytnie linkiem albo kopiuj-wklej i klękajcie przed tą krynicą mądrości.

Postprzez chodi » 11 gru 2012, o 13:49

Holba napisał(a):http://fakty.interia.pl/polska/news/znany-prokurator-traci-sledztwo,1871729

kurwa, kurwie lba nie urwie... jak to lecialo? by zylo sie lepiej... swoim, czy jakos tak :D zreszta niewazne, pogadajmy o golej klacie "Tomka"....

a może prokurator był niekompetentny? Czyli mówiąc Twoim językiem: próbował zrobic sprawę której nie było.

Postprzez chodi » 11 gru 2012, o 16:54

Postprzez CZŁOWIEK - ŁOŚ » 11 gru 2012, o 18:06

chodi napisał(a):no to się teraz zacznie

W ogóle nie kumam, o co chodzi.

Nie wiadomo jeszcze do końca, co się stało i - przede wszystkim - na jakim tle.
Dziennikarze GPC zamiast odrobić dziennikarską robotę, tj. próbować to ustalić, wolą się masturbować tym, że zamordowany był "niewygodnym ekspertem" od katastrofy smoleńskiej. Ergo: niecałe 24 godziny po śmierci człowieka pojawia się nawet nie sugestia czy przypuszczenie, ale niemal pewność, że gość zginął właśnie z tego powodu. No więc zaraz jazgot: naszych mordują! ROTFL.

Kuriozalne, ale w ramach tzw. świata przedstawionego tych różnych gazetopolskich pisemek nie ma w tym nic dziwnego. Są to dziennikarskie szujki najgorszego sortu, a numerem jeden onegdaj na tych łamach był "news", że jakiś BOR-owiec przeżył katastrofę i ranny dzwonił do żony. Już nie mówię o dziesiątkach okładek napierdalających tytułami: "Kaczyński zamordowany w Smoleńsku" itd.

Aha, no i jeszcze fundamentalne pytanie a propos samego newsa:
co to ma niby wspólnego z rządami PO?

Postprzez Jaaasiek » 11 gru 2012, o 18:34

No jak to Łosiu, pewnie zamordowali go Tusk z Komorowskim przed 6 rano. W końcu jego opinia była kluczowa dla śledztwa w katastrofie smoleńskiej. Przecież jak podaje cytat "Zalewski uważał się za eksperta lotniczego".
Obrazek

Postprzez Holba » 11 gru 2012, o 20:56

CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):Kibol-debil jak zwykle, prytnie linkiem albo kopiuj-wklej i klękajcie przed tą krynicą mądrości.

lepiej byc madrym i robic za debila, niz byc debilem i co robi za madrego.

no i rzecz jasna lepszy debil niz tchorz.
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez Jedras » 11 gru 2012, o 21:01

http://www.wprost.pl/ar/379827/Kasia-Tu ... rowokacja/

No i jeszcze ta prowokacja - córka premiera na ściętej brzozie:P
W jakim kraju my żyjemy....

Postprzez chodi » 11 gru 2012, o 21:03

CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):Aha, no i jeszcze fundamentalne pytanie a propos samego newsa:
co to ma niby wspólnego z rządami PO?

Łosiu jak to nie wiesz? Morderstwo -> Smoleńsk -> Putin -> Tusk -> PO

Proste;)

A tak poważniej to w tym wątku maglujemy przecież tego typu wrzuty, więc wrzuciłem uprzedzając innych.

Tak jak napisałeś absurdem jest juz wydanie wyroku w tej sprawie. Niestety tak juz jest i długo się nie odstanie.

Postprzez chodi » 11 gru 2012, o 21:05

Jedras napisał(a):http://www.wprost.pl/ar/379827/Kasia-Tusk-w-tle-sciete-brzozy-Internauci-prowokacja/

Przebiłeś mojego posta;)

Postprzez Holba » 11 gru 2012, o 21:09

chodi napisał(a):
Jedras napisał(a):http://www.wprost.pl/ar/379827/Kasia-Tusk-w-tle-sciete-brzozy-Internauci-prowokacja/

Przebiłeś mojego posta;)

chodi, najlatwiej wszystko sprowadzic do absurdu. w koncu byl ten trotyl czy nie ? :lol:
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez Jedras » 11 gru 2012, o 21:24

Holba napisał(a):
chodi napisał(a):

Przebiłeś mojego posta;)

chodi, najlatwiej wszystko sprowadzic do absurdu. w koncu byl ten trotyl czy nie ? :lol:

Ze zdjęcia jednoznacznie nie wynika czy na brzozie był trotyl czy go nie było. Tu potrzebna będzie ekspertyza:P

Postprzez kroy » 11 gru 2012, o 22:02

Tragiczne jest to że z tak ważnej sprawy z jednej strony jest "ekipa zamach" a z drugiej banda słabych żartownisiów.
Porażka społeczeństwa polskiego.
A ja widzę, że świat już prawie runął...
i co? i mam, kurwa, dobry humor

Postprzez Jaaasiek » 11 gru 2012, o 22:41

Ostatnio pojawiła się też trzecia strona narzekających na obie poprzednie i jednocześnie nie mających nic sensownego do powiedzenia :twisted:
Obrazek

Postprzez kroy » 11 gru 2012, o 23:22

Czasem sobie myśle, że to póki co najlepsze rozwiązanie tej sprawy. Nie mieć zdania i uwaznie obserwować sytuację.
A ja widzę, że świat już prawie runął...
i co? i mam, kurwa, dobry humor

Postprzez somekind » 12 gru 2012, o 00:12

Lista sklepów wielkopowierzchniowych w Wałbrzychu:
Agata Meble
Galeria Handlowa „Victoria”
Galeria Handlowa „Auchan”
Centrum Handlowe „Centrum OK”
Centrum Handlowe „Real”
Centrum Handlowe „Kaufland”
„OBI”
„Castorama”
„Makro”
„Tesco”

Postprzez CZŁOWIEK - ŁOŚ » 12 gru 2012, o 00:19

kroy napisał(a):Tragiczne jest to że z tak ważnej sprawy z jednej strony jest "ekipa zamach" a z drugiej banda słabych żartownisiów.
Porażka społeczeństwa polskiego.

Ostatnio coraz częściej bliżej mi do poglądu, że teorie zamachowe zasługują nie na polemikę, ale właśnie co najwyżej na kpinę.
Dlatego, że ludzi, którzy powzięli przekonanie, że doszło do jakiegoś zamachu, nikt i nic z tego przekonania nie wyprowadzi - żaden argument, żaden dowód, żadna komisja.

Zrobiłem ostatnio wywiad z gościem, który prowadzi znanego i kultowego bloga Dlaczego Nie Napalm - tutaj można sobie kliknąć: Proszę bardzo

Mój rozmówca mnie trochę przechylił w stronę poglądu, że polemika z ludźmi, którym ignorancki tupet pozwala bredzić o bombach, trotylach, strzałach w dwudziestej sekundzie, mija się z celem. Oni i tak nie skumają.

Postprzez Holba » 12 gru 2012, o 00:33

Jedras napisał(a):
Holba napisał(a):

Ze zdjęcia jednoznacznie nie wynika czy na brzozie był trotyl czy go nie było. Tu potrzebna będzie ekspertyza:P

nie wynika, fakt. ale to dlatego, ze podczas czwartego podejscia do ladowania, pijany Blasik w kokpicie, po poprzedniej klotni z pilotem i na wyrazne zyczenie LK wywarl presje na zalodze aby ta ladowala.

i badz tu madry, tzn debilem ;)
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez bodzioooo » 12 gru 2012, o 13:37

I jak ma byc dobrze w tym kraju!
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/rzad-dal ... omosc.html
Oni se nagrody dają a mi mój kołchoz zaproponował podwyżką od stycznia w wysokości 3% brutto z mojej stawki godzinowej ,w moim przypadku to bedzie jakieś 33 gr. brutto wiecej za godzinę!
Dzięki ci Polsko za twą hojność!
Toz to nawet inflacji kur..nie pokrywa!!!

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FORUM