Jedras napisał(a):Do tej pory zastanawia mnie kto to ogląda i dlaczego tak denny program utrzymuje się tyle lat na antenie tv.
Jedras napisał(a):Dajcie spokój z Wojewódzkim. Do tej pory zastanawia mnie kto to ogląda i dlaczego tak denny program utrzymuje się tyle lat na antenie tv. Chociaż z drugiej strony to tvn, który od samego początku zapewnia widzom totalnie odmóżdżającą rozrywkę a Wojewódzki idealnie się w tę konwencję wpisuje..
Jaaasiek napisał(a):Po tych wszystkich obiektywno-inteligentnych i truepatriot programach typu Pospieszalski czy pompatyczno-ynteligentnych przemówieniach J.O. Prezesa trzeba sobie czasem zarzucić odmóżdżacza, proste.
Jaaasiek napisał(a):Jedras napisał(a):Dajcie spokój z Wojewódzkim. Do tej pory zastanawia mnie kto to ogląda i dlaczego tak denny program utrzymuje się tyle lat na antenie tv. Chociaż z drugiej strony to tvn, który od samego początku zapewnia widzom totalnie odmóżdżającą rozrywkę a Wojewódzki idealnie się w tę konwencję wpisuje..
Po tych wszystkich obiektywno-inteligentnych i truepatriot programach typu Pospieszalski czy pompatyczno-ynteligentnych przemówieniach J.O. Prezesa trzeba sobie czasem zarzucić odmóżdżacza, proste.
Adam napisał(a):Ty to bez tego PiS-u żyć nie możesz, co?![]()
Wczoraj chwilę włączyłem, ale za długo nie wytrzymałem - Wojewódzki nabił sobie oglądalność, skompromitował paniusie pozwalając jej mówić i tyle. Ale za tydzień może być ciekawie, jeśli Kukiz się nie spłoszy tak jak przy rozmowie z DT w Drugim Śniadaniu Mistrzów.
redhead napisał(a):Nic nie jest proste. Rozumiem, że już tak musicie strzelać z dupy wątkami gównownoszącymi na prawo i lewo ale litości - jak będę chciał podyskutować o "twórczości" jw to pójde na ichniesze tefałenowskie forum.
Weźcie sobie do serca słowa Piotrka: "Jeśli ktoś nie jest tym zainteresowany to polecamy inne miejsca - jest ich naprawdę wiele - do wyboru, do koloru."
wątek troll
niech spada w dół
redhead napisał(a):Nic nie jest proste. Rozumiem, że już tak musicie strzelać z dupy wątkami gównownoszącymi na prawo i lewo ale litości - jak będę chciał podyskutować o "twórczości" jw to pójde na ichniesze tefałenowskie forum.
Weźcie sobie do serca słowa Piotrka: "Jeśli ktoś nie jest tym zainteresowany to polecamy inne miejsca - jest ich naprawdę wiele - do wyboru, do koloru."
wątek troll
niech spada w dół
taataah napisał(a):http://www.przekroj.pl/artykul/906094.html
i tyle na temat mend
kolend napisał(a):Pani Natalia najchętniej sama by wyskoczyła z majtek na wizji. Tylko chichoty, ochy, achy. Z resztą sam prowadzący właściwie tylko w tym kierunku szedł.
marcysss napisał(a):Jeśli spodziewasz się wzniosłych rozmów i głębokich przemyśleń o ludzkiej egzystencji - zmień kanał.
I.W.O. napisał(a):marcysss napisał(a):Jeśli spodziewasz się wzniosłych rozmów i głębokich przemyśleń o ludzkiej egzystencji - zmień kanał.
Na jaki?! Podawaj!
marcysss napisał(a):I.W.O. napisał(a):marcysss napisał(a):Jeśli spodziewasz się wzniosłych rozmów i głębokich przemyśleń o ludzkiej egzystencji - zmień kanał.
Na jaki?! Podawaj!
Kosmica TV
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 105 gości