barman55 napisał(a):Mi się szczerze mówiąc nie chce tworzyć tej tabelki. Holby i tak nie przekonam, a jeśli ktoś zajrzał do moich 3 linków to wszystko ma już opisane.
Holba napisał(a):Przy Nowaku jest *. O Nowaku pisalem malo, sa plany i program... ciecia budowy drog.
CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):Dzisiejsza wypowiedź Gowina to jest dla mnie, kurwa, skandal.
Są pewne argumenty przemawiające za tym, żeby osoby piastujące ważne funkcje publiczne nie miały problemów, żeby dotrwać do pierwszego
Typowy przykład sytuacji, w której ktoś marnuje okazję, żeby siedzieć cicho.
Bardzo romneyowskie połączenie bezczelności, bezmyślności i dobrego samopoczucia.
Czy trzeba być lewicowym egalitarystą, żeby punktować niestosowność takiej wypowiedzi?
Bo ja panu ministrowi Gowinowi jego czterech średnich krajowych zabierać nie chcę, ale wychyliłby się kurwa ze swojej wieży z kości słoniowej, przeszedłby się po Krakowie i zapytał, za ile jego wyborcy trwają do pierwszego. Może by to było jak ozdrowieńcze pierdolnięcie w czerep.
artek napisał(a):szczęśliwe w całej tej sytuacji nagrodowej, będzie wyjebanie wandy nowickiej, nadzwyczaj tlumokowatej baby
ale przekazywanie naszych pieniędzy na jakieś cele charytatywne, wymuszone sytuacją to jednak porażka
Bartos napisał(a):artek napisał(a):szczęśliwe w całej tej sytuacji nagrodowej, będzie wyjebanie wandy nowickiej, nadzwyczaj tlumokowatej baby
ale przekazywanie naszych pieniędzy na jakieś cele charytatywne, wymuszone sytuacją to jednak porażka
Tylko, że Palikot teraz włoży kij w mrowisko i zaproponuje Grodzką ... znowu się zacznie ruchawka
Bartos napisał(a):Tylko, że Palikot teraz włoży kij w mrowisko i zaproponuje Grodzką ... znowu się zacznie ruchawka
CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):
a następnie wychodzi taka Krystyna Pawłowicz
Bartos napisał(a):Ja tylko chciałem powiedzieć, że ta Pani ma tytuł profesora.
Społeczeństwo nie może fundować słodkiego życia nietrwałym, jałowym związkom osób, z których społeczeństwo nie ma żadnego pożytku
somekind napisał(a):Tylko czemu równocześnie z rozbudową autostrad tak bardzo zaniedbany został transport kolejowy?
adrianos napisał(a):Ale rozumiem, że temat 'kto komu gdzie wsadza' lepiej żre.
Bullet napisał(a):Przyznam szczerze, że bardzo mocno wkurwia mnie już od dłuższego czasu jak słyszę o budowie dróg (...)Noż litości...![]()
Pozdr.
Nikos napisał(a):Generalnie podzielam z Tobą wkurwienie na olewanie kolei.
Jednak jęczenie w temacie zmniejszenia zniżek na 1 klasę wkurwia mnie tak samo a może jeszcze mocniej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 63 gości