cytrynowy napisał(a):Polecam lekturę ostatniego tematu koszulkowego na starym forumie, wrócisz tutaj i stwierdzisz, że to "one big mistake"
k@zelot napisał(a):Myślę ze jak sie dobrze by człowiek zgadał i odrobinę chęci wykazał to by coś z tego i wyszło.
sem napisał(a):Bez przesady, 3 edycje koszulek forumowych jakoś doszły do skutku, więc to nie jest taka straszna rzecz.
sem napisał(a):Ale fakt, jest to spore wyzwanie organizacyjne i potrzeba kogoś kto to złapie za jaja i będzie trzymał od początku do końca.
sem napisał(a):Poza tym taki urok koszulek forumowych co jakiś czas, że każde 'pokolenie' ma swoją edycję i może się odróżnić od tej ekipy, która się wykruszyła.
wernyhora napisał(a):popieram pomysł i ja, trzeba by zebrać chętnych ogarnąć jakąś grafikę i by się zrobiło zamówienie w promostars czy gdzieśi zamiast gadać można by jakieś grafiki skombinować ale ja się na tym nie znam, może ktoś jest chętny kto pracował przy poprzednich edycjach?
kroy napisał(a):hehe, kto się zakłada ze mna że koszulek nie będzie przed październikieM?
fajfuzz napisał(a):a może powrót do starej-nowej koncepcji KURW FORUM?
kroy napisał(a):hehe, kto się zakłada ze mna że koszulek nie będzie przed październikieM?
radush napisał(a):A gdyby zrobić taki motyw z standardem Kult forum na wzór Kult ochrona i do tego coś ciekawego z chętnych na zamówienie koszulki osób loginów?.
kroy napisał(a):Wspólne zdjęcie Holby i Człowieka-Łosia na znak porozumienia ponad granicami ;d
radush napisał(a)::)
Raczej chodziło mi o to, aby na koszulce znalazły się nicki wszystkich członków forum.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 37 gości