Jaaasiek napisał(a):No nie wiem, ja np. wierzę, że mecz drużyny Borussii będzie miał większą oglądalność niż Real - Manchester
hahahha ta chyba w dortmundzie i doniecku, bo na swiecie to sie nie zblizy nawet do 10% ogladalnosci realu z manchesterem
Jaaasiek napisał(a):No nie wiem, ja np. wierzę, że mecz drużyny Borussii będzie miał większą oglądalność niż Real - Manchester
wr napisał(a):Wierzysz, że oni brali pod uwagę wyniki jakiegoś głosowania?
CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):Nie rozumiem, na co się tu zżymać.
Wierzę, że wielu ludzi chce obejrzeć Man Utd i Real, ja sam idę zobaczyć oba mecze symultanicznie, ale prawdą jest też, że to jest polska telewizja publiczna i nie musi być jakąś sensacją, że transmituje mecz drużyny z trzema Polakami w składzie.
Gdyby grał polski klub w Lidze Mistrzów, to nie byłoby w ogóle żadnej rozmowy, bo TVP leciałaby wszystkie jego mecze na żywo - tak było przecież pincet lat temu, jak Legia i Widzew grały w LM.
Czasy mamy takie, że obejrzenie dwóch meczów jednocześnie - jeśli ktoś jest taką opcją zainteresowany - nie nastręcza jakichś szczególnych problemów.
LUCAS napisał(a):Jaaasiek napisał(a):No nie wiem, ja np. wierzę, że mecz drużyny Borussii będzie miał większą oglądalność niż Real - Manchester
hahahha ta chyba w dortmundzie i doniecku, bo na swiecie to sie nie zblizy nawet do 10% ogladalnosci realu z manchesterem
slaw napisał(a):A widzieliście? Douglas Costa jest za Legią, L po golu pokazywał
wr napisał(a):Jak to właściwie będzie po powstaniu nc+? Klienci syfry dostaną kanały eNki na których jest LM?
Jaaasiek napisał(a):Po raz kolejny w tym sezonie Arsenal udowadnia, że obrony nie posiada w ogóle. Powinno być już 0:3 a nie 0:1, niestety...
pani_irenka napisał(a):trafiłam już pół kuponu u buka, jeśli dzisiaj trafię, to będę bardzo bogata
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 66 gości