taataah napisał(a):poza tym w serialach nima co oglądać - taka jest moja koncepcja
Polecam "The Office" - dosyć dobry i pojebany zarazem
Tak samo "The Big Bang Theory"
taataah napisał(a):poza tym w serialach nima co oglądać - taka jest moja koncepcja
kolend napisał(a):dokończyłem The Shield, wszystkie sezony, choć ostatnie już jakby mniej mnie kręcily, ale generalnie duży +
teraz myslę o podejściu pod homeland polecany zewsząd, ale nie bardzo mam czas ostatnio
kolend napisał(a):2 i pół przerobiłem całość, bez serii po uśmierceniu Charliego, też się w większości przypadków turlałem
kazimierz bonaparte napisał(a):Ostatnio skończyłem oglądać "Finge.Na granicy światów". Całkiem fajny serial S-F. Opowiada o agentce FBI, genialnym naukowcu (w tej roli John Noble) i jego synu, którzy zajmują się badaniem różnych zjawisk niewyjaśnionych i dziwnych (jak "Z archiwum X") Gra aktorska głównej bohaterki nie jest może zachwycająca natomiast John Noble w każdym momencie jest niesamowity. Serial jest naprawdę wart obejrzenia.
uve napisał(a):kolend napisał(a):2 i pół przerobiłem całość, bez serii po uśmierceniu Charliego, też się w większości przypadków turlałem
Też jestem na bieżąco, ale dla mnie bez Charliego to już jednak nie jest to samo. Według mnie ten serial stracił na wartości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 60 gości