Wpadki PiSiaków

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

Re: Wpadki PiSiaków

Postprzez Jaaasiek » 22 lut 2013, o 11:33

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/staruch- ... omosc.html

spotkały się dwie warte siebie "ofiary prześladowań", żal i żenada
Obrazek

Postprzez CZŁOWIEK - ŁOŚ » 22 lut 2013, o 11:50

No, objaw totalnego odlotu.

Jeśli nawet ktoś nie wierzy w mentalny zamordyzm Kaczyńskiego, nie kupuje tezy o strasznej IV RP itd., to jedno trzeba powiedzieć: PiS i usłużni dziennikarze, tacy jak Pospieszalski czy koleżkowie z GPC, zaczęli się klepać z bandziorami po pleckach, wprowadzać bandziorstwo do głównego obiegu i tym samym je legitymizować.

Zapraszanie do programów, podstawianie mikrofonów gościom, którzy nie ukrywają, że przemoc jest fundamentalnym składnikiem ich światopoglądu i dopuszczalną metodą działania, to jest posunięcie bez żadnej przesady antydemokratyczne.
I to jest, kurwa, dużo bardziej przerażające niż jakieś tam prześladowania doktora G., pakty stabilizacyjne czy lista lektur Giertycha. Bo Lepper, Macierewicz, te wszystkie świry - to jednak tylko słowa. A tu się dowartościowuje facetów, którzy oponentom mogą odwinąć piąchą. A to już naprawdę i bez żadnej przesady Republiką Weimarską pachnie.

Postprzez sem » 22 lut 2013, o 12:07

Łosiu, udostępniłem Cię na facebooku :)

Postprzez Jaaasiek » 25 lut 2013, o 14:31

http://danterfly.blogspot.com/2013/02/p ... a-ges.html

polecam, zajebiście trafna alegoria :)
Obrazek

Postprzez kolend » 25 lut 2013, o 14:49

Postprzez Granik » 25 lut 2013, o 16:23

Jaaasiek napisał(a):http://wiadomosci.onet.pl/kraj/staruch-u-pospieszalskiego-patriota-i-ofiara,1,5427434,wiadomosc.html

spotkały się dwie warte siebie "ofiary prześladowań", żal i żenada

Zwijanie państwa odbywa się na różne sposoby. Jeśli my na trybunach nie wpoimy różnych wartości, przywiązania do wartości patriotyzmu, przywiązania do bohaterów, którzy zginęli byśmy mogli żyć w kraju teoretycznie wolnym, ten naród zginie - mówił Staruchowicz.

Tak, zdecydowanie życie toczy się tylko na stadionach i wśród publiczności oglądającej Ekstraklasę na Canal + :lol:

Postprzez Jaaasiek » 21 maja 2013, o 20:22

http://www.tokfm.pl/blogi/pawel-pisanie ... skandalu/1

dla tych ślepo zależnych od niezależnej.pl...
Obrazek

Postprzez holyfido » 21 maja 2013, o 23:52

Jak już podumowałem gdzie indziej, my informujemy-oni kłamią.

Pewnie, każdemu się trafi wpadka, zwłaszcza jak się wierzy takim autorytetom jak Macierewicz. Tyle, że z wpadki trzeba umieć wyjść z twarzą. Zmiana zawartości artykułu na stronie internetowej nie jest przykładem na radzenie sobie z niepokornymi źródłami ;-)

Zakłamanie prawicowego środowiska wychodzi na wierzch.Robią to samo co zarzucają swoim oponentom, ale robią to bardziej nieudolnie.

Postprzez artek » 22 maja 2013, o 00:56

czy jest ktoś chętny na zamianę kilkudniową na zegarek?

Postprzez donkey » 22 maja 2013, o 01:09

Tak sobie pomyślałem, żeby byc bardziej paranoiczny od Macierewicza (nie wilkmacieja), to może M. zrobił ten zamach, by później mógł się wykazywac do woli :o
Zmazując barwy lasom i polom, mknie balon nocy z knajpy gondolą

http://www.youtube.com/watch?v=raZ-ltWuS9I

Postprzez Jaaasiek » 22 maja 2013, o 11:26

Tutaj bardziej chodzi o niemożność podjęcia jakiejkolwiek merytorycznej dyskusji z osobą Macierewicza i całej jego komisji. Są prośby o dowody, McRewicz odpowiada zarzutem o próbę oczerniania polskich pilotów (jak wiadomo polscy piloci są asami na świecie i potrafią wyprowadzić nawet Antonowa z korkociągu). Jest prośba o konfrontację za zamkniętymi drzwiami, odpowiedzią są kolejne zarzuty o manipulacje.

Nie zdziwię się wcale, jeśli odpowiedzią na podany przeze mnie artykuł będzie "Macierewicz rozważa podanie portalu tokfm.pl za publikację oszczerstw".

A jak uważacie, taka konfrontacja w telewizji z udziałem wyłącznie ekspertów a nie polityków byłaby sensowna?
Obrazek

Postprzez slaw » 22 maja 2013, o 13:46

donkey napisał(a):Tak sobie pomyślałem, żeby byc bardziej paranoiczny od Macierewicza (nie wilkmacieja), to może M. zrobił ten zamach, by później mógł się wykazywac do woli :o

Nie! To Jarosław Kaczyński stoi za zamachem. To oczywista oczywistość. Gdyby nie smoleńska katastrofa to Lech przegrałby z kretesem wybory, Jarosław straciłby panowanie w partii i obaj odeszliby w polityczny niebyt. A tak, Jarosław wypełnia brata testament, stał się Chrystusem dla wyznawców religii smoleńskiej, jest bliski przejęcia władzy. Jego brat z kolei okazał się męczennikiem, mężem stanu. Niebawem będą powstawać jego pomniki, i co Jarosław na taki pomnik spojrzy, to zobaczy siebie (megaloman jeden :P ).
Poświęcił brata dla idei. Wszystko jest jasne. :D

Postprzez donkey » 22 maja 2013, o 13:56

Dobre :D, a to wyborne:

Niebawem będą powstawać jego pomniki, i co Jarosław na taki pomnik spojrzy, to zobaczy siebie.
Zmazując barwy lasom i polom, mknie balon nocy z knajpy gondolą

http://www.youtube.com/watch?v=raZ-ltWuS9I

Postprzez trini » 24 maja 2013, o 08:26

big badda boom

Postprzez Jaaasiek » 11 cze 2013, o 22:34

http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-oneci ... omosc.html

To nie jest akcja polityczna! Wcale! To nie jest propaganda przedwyborcza :D
Obrazek

Postprzez Grzeni » 12 cze 2013, o 14:33

Jaaasiek napisał(a):http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/pis-organizuje-kongres-katolikow,1,5537486,wiadomosc.html

He, co tam zespol do spraw przeciwdzialania ateizacji, niech powołają policje religijną, jesli dojda do wladzy, a co! :) i byloby jak w tym kawale, gdzie wpada zakonnica do autobusu i wola "krzyżyki do kontroli!"...:) A tak powaznie, mysle, że to są tacy ludzie, "ktorzy nie mieliby nic przeciwko temu....i to mnie przeraża. No ale coz, nie znam zadnego kraju na swiecie, gdzie katolicyzm bylby tak nadmuchiwany, tak wyniosły, jak u nas nad Wisłą.
Party!

Postprzez Holba » 13 cze 2013, o 15:51

Grzeni napisał(a):
Jaaasiek napisał(a):http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/pis-organizuje-kongres-katolikow,1,5537486,wiadomosc.html

He, co tam zespol do spraw przeciwdzialania ateizacji, niech powołają policje religijną, jesli dojda do wladzy, a co! :) i byloby jak w tym kawale, gdzie wpada zakonnica do autobusu i wola "krzyżyki do kontroli!"...:) A tak powaznie, mysle, że to są tacy ludzie, "ktorzy nie mieliby nic przeciwko temu....i to mnie przeraża. No ale coz, nie znam zadnego kraju na swiecie, gdzie katolicyzm bylby tak nadmuchiwany, tak wyniosły, jak u nas nad Wisłą.

pewnie powolaja tak jak mityczna 6 rano :D no ale bac sie czegos trzeba... zly pis, zly :D

a na powaznie, to nie wiem gdzie Ty widzisz ten nadmuchiwany katolicyzm? w czym to sie przejawia, serio, chcialbym sie dowiedziec.
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Jeżdżę bo wciąż kocham cie
Widzewie

Postprzez Grzeni » 13 cze 2013, o 16:53

a na powaznie, to nie wiem gdzie Ty widzisz ten nadmuchiwany katolicyzm? w czym to sie przejawia, serio, chcialbym sie dowiedziec.[/quote] Wierze ci kolego, gdyż ja tez kiedyś podobnie myslalem, kiedy szedlem do pierwszej komunii swiętej i jeszcze przez kilka dobrych lat, ale zebys i Ty dluzej nie bladzil w swych poszukiwaniach, tudziez dociekaniach, odsylam Cie do pisma swietego, a tam dostrzezesz wskazowki i byc moze odnajdziesz kluczyk do poznania prawdy, o ile nie przeszedles sprawnie koscielnej indoktrynacji. Ciumek :*
Party!

Postprzez Holba » 13 cze 2013, o 17:49

aha... tak tez myslalem, ze rzucasz tylko pustymi frazesami.
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez Grzeni » 13 cze 2013, o 19:15

Pusta to jest figura Chrystusa w Swiebodzinie,a na zewnatrz beton i taki wlasnie bywa polski katolicyzm, ale pycha to tylko jedna z wielu jego wad...
Party!

Postprzez trini » 13 cze 2013, o 20:08

Holba napisał(a):
pewnie powolaja tak jak mityczna 6 rano :D

Jeśli "6 rano" jest dla Ciebie mityczna, to chuja wiesz.
big badda boom

Postprzez Holba » 13 cze 2013, o 21:03

trini napisał(a):
Holba napisał(a):

wiem, wiem. pisali w gw.
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez Holba » 13 cze 2013, o 21:04

Grzeni napisał(a):Pusta to jest figura Chrystusa w Swiebodzinie,a na zewnatrz beton i taki wlasnie bywa polski katolicyzm, ale pycha to tylko jedna z wielu jego wad...

w takim razie Brazylia bedzie bardziej nadmuchana.... teraz juz znasz.
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez trini » 13 cze 2013, o 21:05

Holba napisał(a):
trini napisał(a):
Holba napisał(a):

wiem, wiem. pisali w gw.

Tak, tak, i Grabaż o tym śpiewał.
big badda boom

Postprzez Holba » 13 cze 2013, o 21:11

Ta od Blidy tez spiewala... :D

chcialbym zobaczyc statystyki za ktorych rzadow bylo wiecej "6 rano" mysle ze byla by miazdzaca dla po.

na marginesie. znasz koos osobiscie do kogo przyszli za pisu ?
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FORUM