Jaaasiek napisał(a):Boże daj jeszcze jutro Victorii Pilzen i Tottenhamowi wygrać... 2 mecze dzielą mnie od 1,5miesięcznej wypłaty
Na pewno nie była to sytuacja, która zadecydowała o porażce. Nawet bez tej ręki niewiele by wczoraj raczej zdziałali. Owszem byliby w lepszej sytuacji przed rewanżem, ale to już tylko ich wina i nieudolność, że skończyło się jak się skończyło. Mam tylko nadzieję, że wydarzenia ze wczoraj przełożą się na bardzo dobry rewanż, gdzie Barca na swoim terenie przy pomocy własnej publiczności powinna i musi pokazać się z o wiele lepszej stronyJaaasiek napisał(a):Ja wiem Łosiu, tylko uprzedzam fakty dla tych, którzy mogą wejść i szukać w tej ręce porażki Barcelony
uve napisał(a):Mam tylko nadzieję, że wydarzenia ze wczoraj przełożą się na bardzo dobry rewanż, gdzie Barca na swoim terenie przy pomocy własnej publiczności powinna i musi pokazać się z o wiele lepszej strony
Jaaasiek napisał(a):I po kuponie, a Tottenhamu byłem pewniejszy... Victoria prowadzi zasłużenie 1:0
Jaaasiek napisał(a):Oglądałem powtórki w nocy i przyznam Ci LUCAS rację, aż mi trochę żal było, że nie trafili tej czwartej bramki. Do szczęścia brakło też trochę Sparcie Praga, która miała parę sytuacji bramkowych na wyeliminowanie Chelsea, niestety stare piłkarskie przysłowie się sprawdziło pod koniec i stracili bramkę.
Jaaasiek napisał(a):Ale dla mnie i chyba nie tylko, zawodnikiem z kosmosu w miesiącu lutym jest jeden piłkarz a reszta daleko w tyle:
http://www.youtube.com/watch?v=Syu38cxD790
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 36 gości