efiut napisał(a):Z tego co widać, Kazik skończy pięćdziesiąt lat w krakowskim Kwadracie.
12.03.2012. O biletach informacji na razie brak.
Carlos napisał(a):Wspaniała nowina. Koncert wypada we wtorek ale myślę że z urlopem nie będzie problemu
taataah napisał(a):do biletów ponoc dołączane bedzie pół basa ale tylko dla posiadaczy boxu i tych po 30 tce:p
koniu napisał(a):no to chyba wypada być na urodzinach!
a tort i poczęstunek będzie?
Bullet napisał(a):koniu napisał(a):no to chyba wypada być na urodzinach!
a tort i poczęstunek będzie?
Tak. Flaszka we własnym zakresie!![]()
Kurde, to może być fajny koncert...
Goomi napisał(a):A może w prezencie zaśpiewamy p. Kazimnierzowi Polskę? Zespół gra, flagi w górę i śpiewamy?
Emilia napisał(a):Panie Bullet, nie tylko Pan borykasz się z problemem braku urlopu. My jedziemy ze Śląska i wracamy po koncercie. Mamy wolne miejsce w aucie. Wiadomości prywatnej nie mogę (jeszcze?) wysłać więc piszę tutaj.
svoraa napisał(a):a nie myslal kto o jakims prezencie od ekipy krakowsko-tarnowsko-śląskiej?
Goomi napisał(a):A może w prezencie zaśpiewamy p. Kazimnierzowi Polskę? Zespół gra, flagi w górę i śpiewamy?
vonfloyd napisał(a):cholera - nie tu post poszedł
katika napisał(a):Skoro na 30lecie Kulcich było 30ci.... to na 50kę Kaza nie może być inaczej... tylko równe 50![]()
A Irek zrobi setlistę na 2 kartki A4 w pionie
To taki mój skromny postulat. Oczywiście - zgodnie z propozycjami - od któregoś seta można wspomóc Załogę i Kapitana - kto tam lepiej sobie z wokalem poradzi...![]()
A cały koncert skończymy o godzinie "leweloff" czyli o czwartej w nocy![]()
![]()
katika napisał(a):Skoro na 30lecie Kulcich było 30ci.... to na 50kę Kaza nie może być inaczej... tylko równe 50![]()
A Irek zrobi setlistę na 2 kartki A4 w pionie
To taki mój skromny postulat. Oczywiście - zgodnie z propozycjami - od któregoś seta można wspomóc Załogę i Kapitana - kto tam lepiej sobie z wokalem poradzi...![]()
A cały koncert skończymy o godzinie "leweloff" czyli o czwartej w nocy![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 137 gości