efiut napisał(a):Przed kaenżetem w tym miejscu pod klubem było sporo miejsca pod klubem. Byłoby więcej, gdyby nie stojący na dachu czinkuś (jeśli mnie pamięć nie myli).
Bullet napisał(a):efiut napisał(a):Przed kaenżetem w tym miejscu pod klubem było sporo miejsca pod klubem. Byłoby więcej, gdyby nie stojący na dachu czinkuś (jeśli mnie pamięć nie myli).
No co, śpieszyło mi się... Już i tak byłem spóźniony...
Ale tak na poważnie to ten widok był niesamowity. Widok znienacka uśmiechających się ludzi też bezcenny. Cyknął mu może ktoś fotę jaką? Chętnie bym sobie przypomniał ten widok...![]()
Pozdr.
slaw napisał(a):Czy z Częstochowy ktoś przypadkiem się nie wybiera na to wydarzenie? Szczególnie na powrocie po koncercie mi zależy.
slaw napisał(a):slaw napisał(a):Czy z Częstochowy ktoś przypadkiem się nie wybiera na to wydarzenie? Szczególnie na powrocie po koncercie mi zależy.
Ponawiam pytanie, ewentualnie modyfikując je też. Otóż zależy mi jak najszybszym dotarciu do czewy, a łatwiej będzie mi się wydostać w nocy z Katowic niż z Krakowa, w związku z tym: czy ktoś miałby ewentualnie miejsce wolne w aucie po koncercie do Katowic? Oczywiście dorzucę się do paliwa.
donkey napisał(a):slaw napisał(a):slaw napisał(a):Czy z Częstochowy ktoś przypadkiem się nie wybiera na to wydarzenie? Szczególnie na powrocie po koncercie mi zależy.
Ponawiam pytanie, ewentualnie modyfikując je też. Otóż zależy mi jak najszybszym dotarciu do czewy, a łatwiej będzie mi się wydostać w nocy z Katowic niż z Krakowa, w związku z tym: czy ktoś miałby ewentualnie miejsce wolne w aucie po koncercie do Katowic? Oczywiście dorzucę się do paliwa.
Masz bardzo szybkie połączenie o 23.16:
Kraków Główny 23:16
Miechów 23:49 23:50
Koniecpol 00:34 00:44
Częstochowa Osobowa 01:30
To krócej niż teraz expresssy z Krakowa do Karowic kursują.
Jedras napisał(a):Fajnie byłoby gdyby ktoś nagrał ten nowy kawałek;)
koniu napisał(a):spoko było, tylko Gruda chuj !
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 136 gości