trini napisał(a):Obśmiech napisał(a):Kochajmy się z rana!!!!
Jaaasiek napisał(a):Jeszcze powinien być wątek pożegnalny dla tych, którzy po wielu minutach zdecydowali się jednak w końcu rozstać z forum. Tyle wspólnych chwil i łez. Tyle spotkań na żywo...
Artek Miszcz napisał(a):Witam wszystkichprzeglądam forum Kultu od dwóch lat , ale dopiero ta zmiana umożliwiła zarejestrowanie sie i normalne użytkowanie forum , gdyż na wcześniejszym zarejstrowałem się , a nie miałem możliwości jego przeglądania, nie wiem dlaczego :p
Adam napisał(a):Artek Miszcz napisał(a):Witam wszystkichprzeglądam forum Kultu od dwóch lat , ale dopiero ta zmiana umożliwiła zarejestrowanie sie i normalne użytkowanie forum , gdyż na wcześniejszym zarejstrowałem się , a nie miałem możliwości jego przeglądania, nie wiem dlaczego :p
System wykrył, że masz pirackie płyty Kultu na komputerze i automatycznie zablokował dostęp do forum. Teraz jest nowe, widocznie jeszcze tego nie wgrali i poszło. Albo skasowałeś.
Artek Miszcz napisał(a):Niby jakim cudem wykrył że mam pirackie płyty na komputerze? Wytłumaczysz mi to?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 126 gości