Ekstraklasa

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

Re: Ekstraklasa

Postprzez wr » 18 lut 2013, o 14:32

Nie od dziś wiadomo, że król jest nagi :D ale kibice Polonii jakoś tego nie widzieli i przyjęli go jak zbawce :D
Echo wyje "łuuu" i straszy...
Wilkami, wojnami, kryzysami, kredytami, szaleńcami za sterami, ruskami, żydami, gejami, brudasami, rękawami z asami, forami ze specami, nocami z babami z wąsami

ratunku

Postprzez kolend » 18 lut 2013, o 14:37

myślę, że tak z grubsza, to gówno mieli do gadania, z deszczu pod rynnę, mieli Wojciechowskiego, teraz mają Króla

Postprzez wr » 18 lut 2013, o 14:51

Dawali mu "kredyt zaufania", po tym co zrobił w Katowicach...
Wolałbym startować od IV ligi niż mieć takiego złodzieja za sternika.
Wilkami, wojnami, kryzysami, kredytami, szaleńcami za sterami, ruskami, żydami, gejami, brudasami, rękawami z asami, forami ze specami, nocami z babami z wąsami

ratunku

Postprzez sem » 18 lut 2013, o 16:04

Grubo ciosane techniki negocjacyjne. Lepper polskiego sportu. Wojciechowski nie rozpieprzył tego klubu, ale Królowi lepiej idzie. Uczeń powoli przerasta mistrza. Najgorzej, że ciężko się pozbyć takiego prezesa. Jak ja nie zostanę bogaczem i nie kupię tego klubu, to cholera nikt tego nie zrobi.

Postprzez sem » 18 lut 2013, o 16:08

Kredyt zaufania dostał i nie spłacił. Abolicja czasem się zdarza. Widać typ jest niereformowalny i na nowy rachunek też sobie syfu narobił.

Postprzez kolend » 18 lut 2013, o 16:39

Pytanie po co? Zarobić raczej nie zarobił, bo nawet jak sprzedaje zawodników, to sie okazuje, że kasę bierze W, albo idzie na spłatę zaległości. Utrzymanie tego grajdołka kosztuje kupę kasy. Wiadomo - jest o nim głosnawo w mediach, ale raczej w mało pozytywnych newsach + chyba żadnej marki nie reklamuje (czym on się tak na rpawdę zajmuje?)

Postprzez sem » 18 lut 2013, o 19:15

"Polski" przedsiębiorca jak nie musi to nie płaci. I z tego żyje. Mam nadzieję, że wszyscy zawodnicy wobec których są zaległości, dobiorą mu się do dupy z prawnikami i dostaną swoje pieniądze, a nie tylko Dwaliszwili, który jako jedyny potrafił się o swoje upomnieć, powiedzieć o sprawie w mediach, zebrać tę grupę piłkarzy i podburzyć ich przeciwko prezesowi.
Ja się bardzo cieszę, że przynajmniej Dwaliszwili dostał swoją kasę, ale tak naprawdę była to zagrywka na wyciszenie tematu.

Niestety, "Po co?" to zbyt filozoficzne pytanie dla osób pokroju Króla :(

Z Teodorczykiem akurat wyjścia nie miał, kończył mu się kontrakt, nie został przedłużony zawczasu, bo w lato raczej wszyscy myśleli o tym czy w ogóle klub będzie grał w ekstraklasie, prezes obudził się z ręką w nocniku i cieszy się, że przynajmniej dostanie czapkę gruszek. Szopka z niesprzedawaniem za 10mln oczywiście była tylko po to, by dostać 500 tysięcy złotych, a nie 400.
Polska szkoła biznesu lat 90tych - zero konkretów, zero konstruktywnego działania i pełna mąciwoda - działanie centralnie sprzeczne z tym co się deklaruje. Działanie ukierunkowane na budowanie powierzchownego wizerunku, na który na początku można się nabrać, ale po krótkim czasie i tak nikt w ten wizerunek nie wierzy. Pełne ściemniactwo i wykorzystywanie słabości 'partnerów' w interesach, czyli głównie piłkarzy, częściowo trenerów i w sumie kibiców. Pierdolenie o utrzymaniu drużyny z jesieni, dogadywanie się z piłkarzami, tylko po to by w następnym terminie znowu nie wypłacić pieniędzy, ale żeby piłkarze w czasie zimowej przerwy nie zaprzątali sobie głowy transferami (w trakcie rozgrywek piłkarzom ciężej szukać nowego klubu, wtedy już od nowa można nie płacić). Dwaliszwili mówił w jakimś wywiadzie coś w ten deseń - 'jakby przyszedł [prezes], powiedział, że nie ma tej kasy, jest trudna sytuacja, to inaczej by wyglądała rozmowa. ale on cały czas mówi, że kasa zaraz będzie i jej nie wypłaca. żeruje na naiwności piłkarzy'.
Ciekawy jestem jak zachowa się trener Stokowiec. Wygląda na bardzo charakternego gościa. Z jednej strony jest przywiązany do klubu, z drugiej Król jebie go w dupę bez mydła, korzystając z jego zaangażowania i pracy, a w zamian zachowuje się bardzo nie fair - mydli oczy, składa słodkie deklaracje, a po chwili odchodzi kilku podstawowych graczy. I wydaje się, że już jest okej, drużyna przepracuje parę tygodni i jeb znowu odchodzą filary drużyny. Z trzeciej strony, to tylko trener i pewnie prędzej lub później znajdzie zatrudnienie w innym klubie. Może nawet kiedyś przejdzie do Legii ;)

Postprzez wr » 18 lut 2013, o 19:52

http://ideon.eu/o-firmie/zarzad/ireneus ... -naczelny/ CV Irka, w którym ktoś zapomniał napisać o pewnej nagrodzie :D http://www.youtube.com/watch?v=3sT7n1tivrU

ratunku

Postprzez Holba » 27 lut 2013, o 11:45

http://www.youtube.com/watch?v=GQsVA7mb ... ce=message

Wspolczuje dzieciakom, teraz zapewne wjazd o 6 rano na chate i minimum 2 lata zakazu stadionowego.
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Jeżdżę bo wciąż kocham cie
Widzewie

Postprzez LUCAS » 4 mar 2013, o 14:21

i tabela sie splaszczyla - kto by przewiadzial ze ta liga bedzie tak nieprzewidywalna
DLACZEGO SA TAKIE PIEKNE,
DLACZEGO TAK ZLE DLA LUDZI,
DLACZEGO MOJE BIESZCZADY,
TAK KOCHAM I NIENAWIDZE.

Postprzez Buli » 5 mar 2013, o 13:09

Holba napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=GQsVA7mbczs&fb_source=message

Wspolczuje dzieciakom, teraz zapewne wjazd o 6 rano na chate i minimum 2 lata zakazu stadionowego.

Warszawa:tam wszystko dzieje się inaczej.Nic dzieciakom nie grozi.
ja naprawdę mam szacunek do siebie ...... Goomi _ Tomasz Gomółka, Kraków, Nowa Huta

Postprzez Buli » 5 mar 2013, o 13:15

LUCAS napisał(a):i tabela sie splaszczyla - kto by przewiadzial ze ta liga bedzie tak nieprzewidywalna

I bardzo dobrze.Do końca ligi jeszcze 13 meczów.Wszystko jest możliwe.Obwołana 2 tygodnie temu mistrzem Polski-Legia,jeszcze nim nie jest.2 mecze-1 pkt,bramki: 2-3.Kiepsko.
ja naprawdę mam szacunek do siebie ...... Goomi _ Tomasz Gomółka, Kraków, Nowa Huta

Postprzez wr » 5 mar 2013, o 20:37

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... xMR5LOHP2g

Kompilacja bramek Daniela Sikorskiego w Wiśle.

ratunku

Postprzez Buli » 6 mar 2013, o 12:35

Postprzez LUCAS » 7 mar 2013, o 12:29

wr napisał(a):http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zxMR5LOHP2g

Kompilacja bramek Daniela Sikorskiego w Wiśle.

hehe dobre
DLACZEGO SA TAKIE PIEKNE,
DLACZEGO TAK ZLE DLA LUDZI,
DLACZEGO MOJE BIESZCZADY,
TAK KOCHAM I NIENAWIDZE.

Postprzez ekhm » 9 mar 2013, o 01:28

Mr Mojo Risin napisał(a):Z innej beczki: jak tam zabawa w Fantasy Ligę? 2 kolejki do końca, własnie kombinuję jak tu wygrać Kult Ligę. A rywalizacja wyrównana.

To już druga kolejka wiosennej rundy, a nikt nie założył ligi?

Założyłem ją ja - Krzysieq - ligowy chłopak do bicia.

514717870

Postprzez kroy » 9 mar 2013, o 01:48

dobra, dobra, kogo chcesz oszukać Ola ;p
A ja widzę, że świat już prawie runął...
i co? i mam, kurwa, dobry humor

Postprzez sem » 9 mar 2013, o 14:28

Krzysieq - no jak nie jak tak! Wbijej :)

slaw napisał(a):Liga rusza niebawem, ponownie można zagrać w Fantasy Ligę. Tradycyjnie założyłem ligę prywatną (Kult Liga), zachęcam do wzięcia udziału w zabawie.

Kod do ligi prywatnej: 820354880

Można się zastanowić nad formułą Head-To-Head, bo jest ciekawa, ale to musi być nas trochę, tak myślę z 8 drużyn chociaż.
Daawajta!

Postprzez zgrzyt » 10 mar 2013, o 13:44

"Poproszę dwa piwa. Albo nawet trzy."

Postprzez Mr Mojo Risin » 16 mar 2013, o 21:00

Bełchatów znów na 0-0. Po raz czwarty z rzędu. Tak sobie włączyłem 2 połowę ich meczu w Poznaniu. Ciekawie było, 2 poprzeczki, strzał Reissa w bramkarza z 3 metrów i pudło Wacławczyka ponad bramką z dwóch metrów i mnóstwo innych zmarnowanych sytuacji. Jak ktoś kibicuje GKS-owi lub klubowi z siedzibą w Poznaniu to miał w tej drugiej połowie emocje. Nawet przyjemnie się to oglądało.
Cała Polska w cieniu Śląska

Postprzez slaw » 18 mar 2013, o 22:49

Mr Mojo Risin napisał(a):Bełchatów znów na 0-0. Po raz czwarty z rzędu. Tak sobie włączyłem 2 połowę ich meczu w Poznaniu. Ciekawie było, 2 poprzeczki, strzał Reissa w bramkarza z 3 metrów i pudło Wacławczyka ponad bramką z dwóch metrów i mnóstwo innych zmarnowanych sytuacji. Jak ktoś kibicuje GKS-owi lub klubowi z siedzibą w Poznaniu to miał w tej drugiej połowie emocje. Nawet przyjemnie się to oglądało.

Oglądałem skrót. Faktycznie niezły mecz musiał być, setkami można obdzielić kilka spotkań. Bełchatów nawet dwusetkę w samej końcówce miał (co takie sytuację jak tę Wacławczyka widzę, to mi się Piotr Włodarczyk przypomina :D).

Niemniej gratulacje dla drużyny Rumaka. Remis po 4 kolejnych porażkach u siebie to nie byle co :P

A propos Rumaka:

Wejdźcie na tłumacz google'a i przetłumaczcie z serbskiego na polski słowa "ubi parip".
:D

Postprzez Buli » 18 mar 2013, o 23:15

slaw napisał(a):
A propos Rumaka:

Wejdźcie na tłumacz google'a i przetłumaczcie z serbskiego na polski słowa "ubi parip".

Znaczy,że "my go kil im" ?

Postprzez sem » 20 mar 2013, o 19:29

Co prawda z faktu, ale dobre, więc podlinkuję :)

"Uważam, że polscy trenerzy mają problemy z podstawami taktyki. Pod tym względem Polska i Holandia to dwa zupełnie inne światy. Grając tam, nauczyłem się gry w różnych systemach - od 3-5-2 do 4-3-3. Wiem, co w danej sytuacji powinienem robić, w jakim sektorze boiska się poruszać. Problem polega na tym, że tutaj to nie działa - stwierdził Jaliens w "Fakcie"."

http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115698,13594783,Mocne_slowa_Kewa_Jaliensa__Polscy_trenerzy_maja_problemy.html#BoxSportTxt

Postprzez Buli » 25 mar 2013, o 13:46

Wszystko już jednak wcześniej ustalone ?

http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/ek ... omosc.html

Postprzez sem » 31 mar 2013, o 14:58

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FORUM