trini napisał(a):Do dzisiaj "mieszane uczucia" były dla mnie kawałem o teściowej, która wpada w przepaść twoim samochodem.
Od dzisiaj - Polak Lewandowski strzela gola drużynie, której kibicuję
CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):P.S. Jedna łyżka dziegciu: jeśli dobrze kumam, to Lewandowski dostał wczoraj drugą żółtą kartkę w rundzie pucharowej. O ile dobrze pamiętam przepisy LM, to jeśli miał tylko jedną w grupie, to została "skasowana" przed play-offem - ale tak czy inaczej jeśli nie daj Boże dostanie w Madrycie trzecią, to w finale nie będzie mógł grać :-/
CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):Słuchajcie, wiem że Lewandowski wychodzi z lodówki, ale to jest coś, co trzeba zobaczyć - dla mnie ROTFL of the Day:
[url=http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/12,99215,13811800,Strejlau__Lewandowski_to_produkt_polskiego_szkolenia.html]Strejlau: Lewandowski to produkt polskiego
CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):Słuchajcie, wiem że Lewandowski wychodzi z lodówki, ale to jest coś, co trzeba zobaczyć - dla mnie ROTFL of the Day:
Strejlau: Lewandowski to produkt polskiego szkolenia
Dwa komentarze mi przyszły do głowy. Jeden bardziej literacki: "Wszystko dlatego, żeśmy Bohuna usiekli".
Drugi mniej literacki. "Czepiło się gówno okrętu i woła: płyniemy!".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 34 gości